Zondagmiddagpodium start met zanger Dennis Kivit

30 september 2013 om 00:00 Cultuur

BADHOEVEDORP - Het Zondagmiddagpodium start zijn serie voorstellingen van het seizoen 2013 - 2014 op zondag 6 oktober om 14 uur met een liedjesprogramma van de Hoofddorpse zanger Dennis Kivit in dienstencentrum 't Rietland, Chr. Huygensstraat 21 in Badhoevedorp.

Zanger, gitarist en liedjesschrijver Dennis Kivit is een kind van de sixties, hij is in Amsterdam geboren en woont nu al jaren in Hoofddorp. Tijdens zijn studie politicologie zingt hij en speelt gitaar in de door hem en boogie-woogiepianist Eric-Jan Overbeek opgerichte Mill Base Blues & Boogieband. In 1986 wordt hij toegelaten tot de studie jazzgitaar aan het Hilversumse conservatorium, na een jaar gaat hij jazz-zang studeren en geeft hij zijn studie politicologie op.

Na het conservatorium zingt hij in grote musicals als Les Misérables en Cats, toert door heel Nederland, België en Duitsland met onder andere Montezuma's Revenge, wint de Amsterdamse 'swing-award' en de Cultuurprijs van Haarlemmermeer en speelt hoofdrollen in films als Finding Nemo én de Tweenies. Lang zoekt Dennis naar een eigen stijl en vindt uiteindelijk zijn eigen liedjes.

Hij zingt in het Zondagmiddagpodium liedjes die hem de afgelopen jaren als een fijne jas zijn gaan zitten. Hij zingt zijn leven in liedjes, beginnend bij de Beatles en de Blues, via 'Les Misérables' en James Taylor naar zijn eigen songs, stijl en stem. In alle talen, eigen nieuwe nummers afgewisseld met bestaande popklassiekers.

Het optreden duurt twee keer drie kwartier met een half uur pauze en is rond 16 uur afgelopen. Kaarten à € 4.00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde via (023) 569 88 73. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de Meertaxi te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie