Runner, Runner in CineMeerse

7 oktober 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - In CineMeerse, de bioscoop aan het Raadhuisplein in het centrum van Hoofddorp, draait vanaf donderdag 10 oktober de film Runner, Runner. De film vertelt het verhaal over de onbeperkte rijkdom en grenzeloze ambities in de miljardenindustrie van het online gokken.

Richie (Justin Timberlake) studeert aan Princeton en betaalt zijn studie met online gokken. Als hij vermoedt dat hij wordt opgelicht, gaat hij naar Costa Rica om verhaal te halen bij Ivan (Ben Affleck), de eigenaar van de goksite. Ivan herkent zichzelf in Richie en haalt hem binnen in zijn organisatie. Als Richie ontdekt dat zijn nieuwe baas een dubbele agenda heeft (niet zo betrouwbaar is als hij zich voordoet), probeert hij de rollen om te draaien.

Metallica Through The Never

Metallica: Through the Never is een nog nooit eerder vertoond 3D-spektakel met de muziek van één van de grootse bands aller tijden.

Metallica: Through the Never vertelt het verhaal van een Metallica roadie (Dane DeHaan) die tijdens het concert van de metal band op pad wordt gestuurd voor een opdracht. Hij maakt een apocalyptisch avontuur mee wanneer er op straat rellen uitbreken en er een mysterieuze gemaskerde man te paard achter hem aankomt. Maar… alles wat er buiten gebeurt heeft op den duur ook invloed op de concerttempel waar Metallica speelt... Metallica bestaat uit bandleden Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett en Robert Truijilo en behaalde wereldwijd succes met liedjes als Nothing Else Matters, One en Until it Sleeps. Metallica: Through the Never is een nog nooit eerder vertoond 3D-spektakel met de muziek van één van de grootse bands aller tijden.

About Time

De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken.

About Time is de nieuwe romantische komedie van schrijver en regisseur Richard Curtis, bekend van o.a. Notting Hill, Bridget Jones' Diary en Love Actually. De jonge advocaat Tim Lake (Domhnall Gleeson) krijgt van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat de mannen in zijn familie over een zeer bijzondere gave beschikken. Wanneer hij verliefd wordt op de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams) besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen. Hij ontdekt al gauw dat dit gave niet alleen voordelen, maar ook nadelen heeft.

Planes

In de avontuurlijke en komische animatiefilm Planes moet Dusty, een sproeivliegtuigje met een groot hart, zijn moed bijeenrapen om zijn droom als hoogvliegende luchtracer te verwezenlijken.

Kom aan boord en vlieg mee met de avonturen van Dusty, een klein sproeivliegtuigje met grote ambities. Dusty droomt ervan om mee te doen aan 's werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond te wereld. In zijn dromen ziet hij zichzelf al zijn hoogvliegende helden voorbij vliegen. Er is alleen een klein probleem, Dusty is niet zozeer gemaakt om te racen en - ironisch genoeg - heeft hij last van hoogtevrees. Gelukkig is daar Skipper, een oorlogsveteraan en uitstekende vlieger, die gelooft in de kracht van Dusty en hem aanmoedigt om de strijd aan te gaan. Met een beetje hulp van nieuwe en oude vrienden, maakt Dusty zijn motoren gereed om hoogtes te bereiken waarvan hij nooit had durven dromen.

Turbo

Turbo is een slak met een droom: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid is hij het buitenbeentje in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Toch krijgt Turbo de kans om te ontsnappen aan het leven in slow motion. Een bizar ongeluk zorgt er namelijk voor dat hij bliksemsnel wordt. En met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen de beste coureurs van de wereldberoemde Indy 500. Daarbij wordt hij bijgestaan door een team van bijdehante scheurslakken met spoilers en racestrepen. Uiteraard is Turbo de ultieme underdog. Slaagt hij erin het onmogelijke waar te maken?

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie