Artquake presenteert: Show 'M dé talentenwedstrijd voor jong talent

7 oktober 2013 om 00:00 Cultuur

HOOFDDORP - Jonge talenten uit Haarlemmermeer en Noord-Holland krijgen de kans zichzelf in de spotlight te zetten tijdens 'Show 'm!' op zondag 27 oktober. Dit is de jaarlijkse talentenwedstrijd voor de leeftijdsgroep van 12 t/m 25 jaar georganiseerd door Artquake. Meedoen aan deze wedstrijd? Schrijf je vòòr 20 oktober 2013 in via: showm@duycker.nl

Er kan gestreden worden in diverse categorieën van muziek tot dans, van Art tot DJ. De meest talentvolle en originele deelnemers van Show 'm! worden beloond met aantrekkelijke prijzen waaronder optredens en masterclasses van professionals uit de desbetreffende categorie.

De volgende categorieën komen aan bod:

- Music Original - Bands en muzikanten met eigen muziek

- Music Cover - Coverbands en cover zangers/zangeressen

- Dans - Dansgroepen en danssolo's

- Performance - Theater, kleinkunst, poëzie, spoken word , fashion, acrobatiek e.a.

- Art - Fotografie/film, schilder/teken/beeldende kunst, collages, animatie/games

- Dj - DJ's in alle muziekstijlen

Als je mee wilt doen in de categorie DJ dan moet je vòòr 20 oktober een mixtape van maximaal 20 minuten insturen naar:showm@duycker.nl. Hieruit wordt een selectie gemaakt. Geselecteerde kandidaten krijgen uiterlijk 24 oktober bericht.

Wat valt er te winnen?

De meest talentvolle en originele deelnemers van Show 'm! worden beloond met aantrekkelijke prijzen. Voor dans zijn er onder andere danslessen naar keuze bij Dance Flow winnen. In de categorie performance zijn er 3 vrijkaarten te winnen voor Cinemeerse. In de categorie art kan de deelnemer zijn eigen kunstobject showen in Galerie de Meerse. Kandidaten die meedoen in de categorie music cover, maken kan op het winnen van een waardebon ter waarde van €50,- voor Drumland Terpstra Muziek. Speel je je eigen muziek? Dan maak je kans op een gegarandeerde plek in de voorronde voor de Rob Acda Award. De beste DJ's krijgen een workshop mixtapes opnemen bij Master Productions. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is kun je ook nog de publieksprijs winnen waarbij je je eigen fotoshoot wint. Op onze website staan alle prijzen weergeven!

Bekend talent

Op het podium van 'Show 'm! stonden in het verleden talenten die inmiddels bekend zijn bij een groter publiek. Zo danst de Nieuw-Vennepse Xander van den Corput (winnaar in de categorie Dans in 2009) bij dansgroep Pop'arazzi crew, die in 2011 de finale haalde van Holland's Got Talent. Was Michelle Nijenhuis (deelneemster als Singer/songwriter in 2010 en 2011) te zien in de live uitzendingen van Popstars, is Boaz Kroon (winnaar Pop/Rock 2005) bassist in de band van Anouk en werd deelneemster Tessa van Tol tweede bij ,,So you wanna be a popstar'' in 2007.

Zie tevens www.artquake.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie