Afbeelding
Archief BDU Media

Tennisvereniging Rijsenhout: 'Gezamenlijke nieuwbouw is sympathiek plan'

9 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

RIJSENHOUT - Tennisvereniging Rijsenhout gaat in februari van volgend jaar haar leden vragen wat zij vinden van gezamenlijke nieuwbouw met SCW. Dat laat voorzitter Edwin Aelbers weten. Hij was woensdagavond getuige hoe leden van SCW massaal kozen voor gezamenlijke nieuwbouw mét TVR. "Wij vinden het als tennisbestuur een sympathiek voorstel. Maar richting leden hebben we wel meer informatie nodig."

Het bestuur van de tennisvereniging en sportclub praten al langer over de mogelijkheden van gezamenlijke nieuwbouw. Maar daar waar SCW de noodzaak voelt van nieuwbouw, kijkt TVR met heel andere ogen naar één accommodatie. "Er moet bij ons wel het een en ander gebeuren op het gebied van onderhoud. Maar er is geen noodzaak tot nieuwbouw zoals bij SCW. Dat betekent toch dat wij op een andere manier naar nieuwbouwplannen kijken. Maar los daarvan - het is een plan dat serieus bekeken moet worden, want het biedt wel degelijk kansen."

Hij heeft er overigens alle begrip voor dat de leden van SCW zo massaal ja tegen het plan van gezamenlijke nieuwbouw zeiden. "Maar als tennisvereniging wil ik wel graag meer informatie over vooral de financiële aspecten. Wat betekent het voor onze contributie bijvoorbeeld, nu en op langere termijn?"

Over deze en andere zaken moeten beide besturen het de komende maanden hebben, aldus Aelbers die benadrukt dat het tennisbestuur sympathiek tegenover het plan staat van gezamenlijke nieuwbouw. "Maar er is meer nodig om straks ook de leden te kunnen overtuigen."

Die krijgen het voorstel voorgelegd in februari 2015.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie