Anti slippertjes bij Deni Wheelstyling

Lokaal nieuws

Ondeugende actie levert 700 euro op voor KiKa

ZWANENBURG - Sexy geklede meiden die als een levende poster aandacht vragen voor de ondeugende bandenwisselactie voor het goede doel. En met succes want de niet-alledaagse actie van Deni Wheelstyling levert ruim 700 euro op voor KiKa. Kinderen kankervrij.

Door Frans Witteman

In de werkplaats van Deni zijn de klanten het roerend met elkaar eens dat bandenwisselen maar een saaie bedoening is, maar dat de activiteiten op deze zaterdag een verfrissende kijk op de werkzaamheden geven. Wat wil je ook als de fotomodellen Birgit, Jamy-Joy, Melanie en Serena - opgeknoopte blouse, kort broekje, hoge hakken, vuurrode lippen - met je auto bezig zijn.

De echte monteurs, in hun dagelijkse overalls niet bepaald sexy gekleed, doen het echte werk. Zij wisselen de zomerbanden voor de winterexemplaren en houden tegelijkertijd een oogje in het zeil. Vaste klant Willem Mastenbroek doet dat ook. Al is bij hem de volgorde andersom. De geboren en getogen Zwanenburger bewondert eerst de vier aantrekkelijke dames en kijkt dan pas naar de monteurs die aan zijn auto werken. Een leuk lokkertje noemt hij de inzet van het fraaie viertal. 'Toen ik in HCnieuws las over de ondeugende bandenwisselactie leek het me leuk om juist vandaag te gaan. Het oog wil tenslotte ook wat", bekent Mastenbroek die al 15 jaar een uiterst tevreden klant is van Deni Wheelstyling. Dat hij de service prima vindt laat de Zwanenburger merken door een fooi in de collectebus op de balie te schuiven. Deze keer niet bestemd voor de medewerkers, maar eveneens voor KiKa.

Terwijl Birgit, dochter van eigenaar Niek Aarsman, met behulp van een luchtsleutel de wielmoeren van een prachtige Porsche losmaakt vertelt ze over de uitsluitend positieve reacties die zij en haar drie 'collega's' krijgen. "Een bandenzaak is toch een beetje een mannenwereld en die vinden het leuk dat wij hier vandaag zijn en na de anti-slippertjes werkzaamheden met ons op de foto mogen. En de klanten vinden het prachtig dat wij op deze manier aandacht trekken voor het goede doel. De gehele vergoeding voor het wisselen van de wielen gaat naar KiKa."

Dat Niek Aarsman juist voor KiKa heeft gekozen is niet zonder reden. "Ik heb kinderen en kleinkinderen en ook hen gun je een kankervrij leven." Maar belangrijk vind hij het ook dat aandacht wordt geschonken aan het belang van winterbanden nu de weersomstandigheden gaan veranderen. "Met sneeuw, ijzel of veel water op de weg zorgt een winterband voor meer grip, een uitstekende waterafvoer en voor een kortere remweg."

FOTO

"Een leuk lokkertje, deze vier prachtige meiden."

advertentie
advertentie