Taaltovenaar Frank van Pamelen met 'Complot' in Het Oude Raadhuis

24 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Na vier theaterprogramma's met Jan J. Pieterse gaat Frank van Pamelen met 'Complot' solo de theaters in. In een ultieme samenzwering met de zaal zal hij bewijzen dat alles met alles te maken heeft: klimaat, politiek, sportuitslagen, hitnoteringen, spellingsregels, alles. 'Complot' is te zien op donderdag 8 januari om 20:30 uur in Het Oude Raadhuis.

Een avond vol causale verbanden en onverwachte linken: op 11 september 2001 staat Alicia Keys op nummer 1. Met het nummer Fallin'. Prompt storten de Twin Towers in. Sinds de introductie van de McFlurry beleven we de tien warmste jaren ooit. Toeval? Welnee. Als je de letters van 'Verenigde Staten' door elkaar gooit, krijg je 'negatieve trends'. 'Complot' is een avond lang verbaal vuurwerk vol hilarische puntdichten, absurde weetjes en krankzinnig taalspel. Aan het eind is er maar één conclusie: het leven is een schokkende aaneenschakeling van de meest bizarre complotten.

Frank van Pamelen is sinds 1995 actief op vele fronten. Hij heeft zo'n dertig boeken, vijftien theaterprogramma's en vele honderden columns, gedichten en optredens op zijn naam staan. Gelijktijdig met deze tour presenteert hij zijn eerste thriller: de onthulling van misschien wel grootste complot uit de Nederlandse geschiedenis… De eindregie van 'Complot' is in handen van Erik van Muiswinkel.

Het Oude Raadhuis

Donderdag 8 januari, 20.30 uur

www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie