Ben Reerink wint fotowedstrijd Jaar van de Sport

31 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER - De Nieuw-Vennepse amateurfotograaf Ben Reerink heeft met zijn foto van de motocross Nieuw-Vennep de eerste prijs gewonnen in de sportfotografiewedstrijd in het kader van Jaar van de Sport. Dinsdag 30 december kreeg hij zijn prijs uitgereikt in het restaurant van Winterland Hoofddorp. Zijn prijs: een fotografiecursus van Pier K.

Naast de eerste prijs reikte sportwethouder Adam Elzakalai tevens de tweede en derde prijs uit. Waarom juist deze foto's prijswinnende foto's waren, dat werd toegelicht door professional fotograaf Renata Jansen en Pim Ras (sportfotograaf en winnaar diverse Zilveren Camera's). Samen met de sportwethouder en Inge van der Weij (citymarketeer gemeente) vormden zij de jury voor de fotowedstrijd Sport in Beeld.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden eerst de tien genomineerden op het podium uitgenodigd. Zij kregen allemaal een vergroting op foam van hun foto. Daarna werden de nummers 3, 2 en 1 bekend gemaakt.

Zijn kregen achtereenvolgens een 40x40 afdruk van hun foto op canvas, een workshop basisfotografie door Foto Gans en een cursus Fotografie bij Pier K. De winnaar krijgt zijn foto tevens gepubliceerd in InforMeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie