Zomeractiviteiten in Zorgcentrum Meerwende

10 juli 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP Zorgcentrum Meerwende houdt deze zomer weer allerlei activiteiten voor de mensen in de wijk. Workshops schilderen of tekenen en een dagje uit naar Artis komen voorbij.

Op vijf dinsdagochtenden wordt er tussen 10 en 12 uur geschilderd of getekend. Dit kan op 28 juli, 4 augustus, 11 augustus, 18 augustus en 25 augustus onder begeleiding van een ervaren docente. Men hoeft geen ervaring te hebben en er zijn veel materialen aanwezig waar mee gewerkt kan worden. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor deelname aan alle workshops of aan een enkele. Deelname aan alle workshops kost € 25,-.

Daarnaast wordt er een uitje gehouden naar Artis. Het dagje naar de dierentuin begint om 10.30 uur met het vertrek vanaf het zorgcentrum. Bij aankomst wordt er eerst een wandeling gemaakt door het park, waarna er om 12.30 uur een lunch verzorgt wordt (door de Meerwende). Daarna kan er verder gewandeld worden tot 16 uur, dan gaan zij terug naar Badhoevedorp. Deelname aan deze dag kost € 55,-. Dit is inclusief vervoer, begeleiding, koffie/thee en wat lekkers, een lunchpakket en entree kaartje. Indien gewenst verzorgd het zorgcentrum aansluitend een warme maaltijd in het restaurant. Deze kost € 7,- per persoon.

Als wijkbewoners in het bezit zijn van een wijkservicepas, hebben zij een pasje/streepje voor. Koffie en thee zijn dan gratis en de activiteiten tegen kostprijs. De wijkservicepas kan aangeschaft worden bij de receptie van de Meerwende, de kosten hiervan zijn € 22,50 per jaar.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij afdeling Welzijn via 020-6594155.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie