Annelies Osinga nieuwe gezicht Adamas Inloophuis

8 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Annelies Osinga is vanaf 1 januari 2016 het nieuwe gezicht van het Adamas Inloophuis. De in Rijnsaterwoude woonachtige marketingprofessional neemt het stokje over van coördinator Nicky Westerhof die het inloophuis na vier jaar gaat verlaten.

'Ik ben ontzettend blij ben om de nieuwe coördinator van het Adamas Inloophuis te zijn", laat Osinga weten. "Lily en daarna Nicky hebben de afgelopen jaren fantastisch werk verricht. Het Adamas is regionaal goed bekend en wordt hoog gewaardeerd. Een prachtig uitgangspunt om met Adamas een volgende fase in te gaan. Ik heb erg veel zin om samen met het team van vrijwilligers en coördinatoren de kracht van het inloophuis te benadrukken voor gasten, maar ook als maatschappelijke instelling voor de regio." De Rijnsaterwoudse heeft uitgebreide ervaring in marketing, PR en sponsoring, zowel in het bedrijfsleven als op de consumentenmarkt. Dit sluit goed aan bij datgene wat Adamas nodig heeft.

Arthur van Dijk, voorzitter van het Adamas Inloophuis, is blij met de komst van Annelies. "Adamas is blij zo snel een goede opvolger voor Nicky te hebben gevonden. Wij gaan Nicky missen en wensen haar heel veel succes met haar nieuwe uitdaging. Wij zien in Annelies Osinga een mooie aanwinst voor Adamas en denken dat zij prima past in ons team van coördinatoren", aldus van Dijk.

Voor de afscheid nemend coördinator Nicky Westerhof geeft de komst van Annelies vertrouwen. "In de afgelopen vier jaar heb ik alles gegeven wat in mijn vermogen lag om Adamas met warmte verder te professionaliseren, te laten groeien en om genoeg fondsen te werven om de deuren open te kunnen houden. Ik ben heel blij dat Annelies het stokje van mijn gaat overnemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze met haar kwaliteiten Adamas weer verder kan ontwikkelen."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie