Echtpaar Van der Linden viert 65-jarig huwelijk

20 februari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Burgemeester Theo Weterings heeft zaterdag een bezoek gebracht aan het echtpaar Van der Linden om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar Van der Linden zijn geboren en getogen Haarlemmermeerders. Zij waren buurjongen en buurmeisje in de Ruige Hoek in Burgerveen. Hun relatie werd pas echt serieus toen mevrouw van der Linden een keer gevallen was op het ijs op de Ringvaart. Meneer van der Linden heeft haar toen overeind geholpen en daar kreeg ze van hem haar eerste kus.

Albert Jan en Johanna woonde eerste in de Ruige Hoek in een heel klein huisje en verhuisde daarna naar de Leimuiderdijk in Burgerveen. In het voorjaar van 1957 verhuisden zij naar de Bennebroekerweg in Rijsenhout.

Meneer van der Linden had een eigen kwekerij op de Uiterweg in Aalsmeer. Zijn vrouw hielp mee op de kwekerij en zorgde voor de twee kinderen. Toen zoon Kees aangaf geen interesse te hebben om het bedrijf over te nemen is de kwekerij verkocht. Meneer van der Linden ging toen werken bij V&D in het magazijn. Later heeft hij tot aan zijn pensioen op de bloemenveiling in Aalsmeer gewerkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie