Fotowedstrijd dorpsgids 2018

19 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP In het voorjaar verschijnt de nieuwe Dorpsgids Badhoevedorp, Boesingheliede, Lijnden en Nieuwe Meer. Ook deze keer willen Stichting Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp de gids niet alleen vóór bewoners maken, maar ook met bewoners. Daarom organiseren zij een fotowedstrijd, waarbij de top 3 foto's een speciale plaats krijgen in de Dorpsgids en de eervolle vermeldingen worden opgenomen op een van de pagina's.

De foto's worden beoordeeld door een jury bestaande uit Margriet Rietmeijer en Albert Roos van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp en Peter Schrauwen van Maatvast.

De drie winnende foto's worden beloond met een speciale plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Deelnemers aan deze fotowedstrijd kunnen hun foto's insturen tot en met zondag 14 januari door ze te sturen naar secretaris@dorpsraadbadhoevedorp.nl onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Het wedstrijdreglement is te vinden op de websites van Stichting Maatvast en de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp.

De winnende foto's worden op de websites www.maatvast.nl en www.Dorpsraadbadhoevedorp.nl en in de lokale kranten geplaatst. De winnaars krijgen schriftelijk bericht.

Mochten er vragen zijn, dan kan er contact opgenomen worden via e-mail: peter.schrauwen@maatvast.nl.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de nieuwe Dorpsgids? Pak dan uw camera en maak de winnende foto!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie