Expositie 'Samen in Beeld' geopend

16 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP "Alles is ooit bedacht, alles is verzonnen. Een kind op het strand weet dat al als hij met fantasie zijn mogelijkheden ziet. Later verandert dat. Er is tegenwoordig een overschot aan meningen en een tekort aan ideeën." George Parker, spreker, verhalenverteller en illusionist, nam zondag 14 januari in Galerie Kunst 2001 de opening voor zijn rekening van de tentoonstelling 'Samen in Beeld' met fotografie van Marja Lingsma en stenen beelden van Gon Bello. Meer nog dan met zijn magie betoverde hij de aanwezigen met zijn lovende woorden over de Galerie.

Gon Bello en Marja Lingsma exposeren samen hun beelden. Magische realistische foto's en stenen beelden. Voorzitter Ingrid Henkemans van Galerie Kunst 2001 noemde hen twee fantastische kunstenaars die elkaar niet kenden, maar wier werk, tot grote vreugde van de Galerie, wonderwel bij elkaar blijkt te passen. Bijna magisch.

De tentoonstelling duurt nog tot en met 18 februari. De Galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak.

Voor meer informatie over het werk van de kunstenaars: www.galeriekunst2001.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie