Onze kampioenen

11 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Onderstaande kinderen hebben hun A diploma gehaald binnen 5 maanden een hele prestatie als je het goed wilt leren.

Een diploma halen bij Zwemschool de Drijver is altijd weer een groot, spetterend, feest! Voor zowel onze kandidaten als de ouder, broertjes/zusjes en de opa's en oma's. Samen met Bob de Clown zorgen zij voor een onvergetelijke dag, want een diploma halen blijft een bijzondere en leuke gebeurtenis! ??

Zwemschool de Drijver bestaat al ruim 20 jaar en is al jaren een begrip in de Haarlemmermeer, Haarlem omstreken. Zwemles onderleiding van professionele zwemonderwijzer(es) in lekker warm water van minimal 33 graden.

Naast persoonlijke pagina voor ieder kind via zwemscore hebben de ouders de mogelijkheid gewoon te komen kijken en direct hun vraag te stellen aan hun zwemonderwijzer. Dat noemen ze bij zwemschool de Drijver persoonlijke aandacht voor ouder en kind.?

Om dit te vieren kregen alle kinderen naast hun cadeautje,  een Kortingscoupon voor het Pannekoeken Paviljoen Cruquius en Cinemeerse bioscoop in Hoofddorp

A Diploma 

Kees van Bekkum, Lily Camos, Féline Driessen, Julia Gouverneur, Flavio Guigas, Savannah van den Heuvel, Lucas Peek, Hille Suverein, Isa Weerd, Evy Weerd, Annabelle H.E. Wells, Charlize D. Wolff

Foto's kunt u bekijken op https://goo.gl/whq2rH

Zwemschool De Drijver, Postbus 792, 2130 AT Hoofddorp, telefoon: (023) 536 6 109 e-mail: info@zwemschooldedrijver.nl  en website: www.zwemschooldedrijver.nl? ?

Bezoek adressen ;??

Zwemschool De Drijver Spieringweg 801, 2142 ED Cruquius??

Zwemschool De Drijver Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp

??Zwemschool De Drijver Frederik Hendriklaan 73, 2012 SG Haarlem

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie