Fotograaf uit Hoofddorp in finale Freelancer of the Year Awards

20 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Femke Puijman uit Hoofddorp is met haar bedrijf Kyno Focus Hondenfotografie doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 7 april 2018 worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp'er van Nederland. "Met deze verkiezing willen we de 1,2 miljoen zzp'ers die Nederland telt in het zonnetje zetten," aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid.

Femke Puijman is al sinds 2004 fulltime professioneel dierenfotograaf. Ze maakt fotoreportages voor particulieren & bedrijven, geeft fotografie workshops en is auteur van de boeken 'Hondenfotografie' en 'Paardenfotografie'. Haar werk is herkenbaar aan de zeer kleurrijke, sfeervolle beelden, waarin het karakter van het dier echt naar voren komt.

Femke:

"Dit werk is zo dankbaar; ik krijg dagelijks de kans om samen met mijn klant dierbare herinneringen te maken in de vorm van een uniek kunstwerk. De finaleplaats bij de FOTY Awards is voor mij een enorme eer en springplank om meer mensen kennis te laten maken met dit mooie beroep."

Kwaliteitsmeting

In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp'ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, heeft de jury de finalisten geselecteerd. Deze finalisten hebben tijdens het pitchevent hun bedrijf voor de camera gepresenteerd.

Vakjury

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2018 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie.

Publieksprijs

Ook het Nederlandse publiek zal een winnaar kiezen. Door middel van stemmen op de pitchvideo's kan het publiek kenbaar maken wie zij de beste freelancer van het jaar vinden. De finalisten verzamelen hiervoor likes, shares en subscribes via facebook op hun pitchvideo.

Deze race voor de publieksprijs gaat door tot 6 april; een dag later (tijdens de Dag van de ZZP'er) wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wil je Femke steunen in haar reis naar de publieksprijs? Stem dan op haar pitchvideo: https://www.facebook.com/fotyawards/videos/1584424378260209/

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie