Hoofddorpse produceert nieuwe maffiathriller Capo di Famiglia III

Lokaal Deel je nieuws

Als de Corona omstandigheden het toelaten en de crowdfundingscampagne slaagt, starten in het voorjaar de opnames voor Capo di Famiglia III. Capo III wordt de grande finale op de eerder succesvol verschenen Capo di Famiglia 1 (2017) en 2 (2020).
De productie van de film ligt in handen van de Hoofddorpse Yvonne Kuijn-Gerrits. De regie komt voor rekening van hoofdrolspeler Dirk Gunther Mohr en Fabiënne Leenart. 

Productie
"Nadat ik als actrice al een tijdje het leven op de set proefde, raakte ik gefascineerd door alles wat er op de set gebeurd. Achter de schermen gebeurd zoveel wat men als kijker niet ziet." Hier werd het zaadje geplant voor het productiewerk dat Yvonne nu al een aantal jaar doet.

"Toen Dirk mij belde om Capo di Famglia III te gaan produceren, was ik na het lezen van het script meteen verkocht. Deze film moet er komen!"

Verhaal
De door Yvonne Kuijn geproduceerde film start 12 jaar verder in de tijd dan waar Capo di Famiglia II eindigde. Vincent verloor daar zijn vrouw en ongeboren kind.
Sindsdien is Vincent druk geweest met het in stand houden van zijn imperium.

Vincent is op dit moment zelfs een van de meest invloedrijke mensen van Nederland en hij wil zijn invloed, die tot aan de katholieke kerk reikt, gebruiken om de politieke carrière van zijn zoon een impuls te geven.

Op het moment dat hij onschendbaar lijkt te zijn en Vincent in alles zijn zin krijgt, haalt het verleden hem en zijn familie in. Daarbij komen de tegenstanders uit een onverwachte hoek voor een ander persoon in de familie la Rosa.

Cast
Naast bekende namen uit de eerste twee delen zullen onder meer Jörgen Raymann, Klaas Wilting en Rick Brandsteder hun opwachting maken in de nieuwe film.

Crowdfunding
Om de film te verwezenlijken is het productieteam van Capo III een crowdfundingscampagne gestart via platform Cinecrowd www.cinecrowd.nl/capodifamiglia3.
Producent Yvonne Kuijn: “Alle steun is welkom. Van publiciteit tot donaties. Groot of klein. We willen van Capo III een grande finale maken op alle vlakken. Als filmmakers willen we blijven creëren, blijven verwonderen. Omdat er voor ons niks mooiers is om een eigen idee uit te werken en tot leven te laten komen op het witte doek."

Contact
Meer informatie over Capo di Famiglia vindt u hier:
www.capodifamiglia.nl
www.instagram.com/capodifamiglia

advertentie
advertentie