bijeenkomst
bijeenkomst Louis

Bijeenkomst Computer Vereniging DeCVB

24 maart 2022 om 11:24 Lokaal Deel je nieuws

Heeft u moeite met het omgaan van een computer of af en toe assistentie nodig om verder te komen, dan biedt Computer Vereniging DeCVB hulp bij het oplossen van computerproblemen, tablet, ipad of smartphone.

Onze vereniging bestaat al bijna 40 jaar in de Haarlemmermeer en Bollenstreek en is met name gespecialiseerd in het geven van onderhoud, ondersteuning en/of reparaties. Na 25 jaar in Het Trefpunt te hebben gezeten, zijn we in september verhuisd naar Het Ontmoetingscentrum in Nieuw-Vennep, waar we elke eerste zaterdag van de maand een gezellige bijeenkomst van 10 tot 14.00 uur hebben. Integriteit, vertrouwen maar zeker ook gezelligheid staan hoog in het vaandel. Elkaar helpen en een praatje maken hoort daar ook bij. Een aantal specialisten lopen rond om u te helpen en de veiligheid op uw computer te waarborgen, zodat een ander niet met uw gegevens aan de haal gaat of als de computer ermee stopt dan wel verouderde software heeft. Veel doen we al bij onze leden op de meeting, maar ook vanuit huis waarbij “op afstand” de computer kan worden overgenomen om te zien wat er aan de hand is en gelijk een reparatie doen als het mogelijk is. Dit is wel allemaal vertrouwd en uiteraard met uw instemming. Indien u nieuwe apparatuur wenst of zich oriënteert kan op ook afspraak een bezoek aan huis worden gebracht om in alle rust te bekijken welke mogelijkheden of apparaten voor u het beste zijn om digitaal mee te komen.   

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het lidmaatschap maar € 24 per jaar (met machtiging slechts € 22,50). Daar krijgt u veel voor terug. Wilt u meer weten, kom dan gerust langs of neem dan vrijblijvend eens een kijkje op www.decvb.nl en/of neem contact op met een van de bestuursleden die op de website staan.

meeting
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie