RCVRY RUN training
RCVRY RUN training Stichting RCVRY RUN

RCVRY RUN (hard)lopen voor vrouwen met borstkanker, nieuw in Hoofddorp

Lokaal Deel je nieuws

Het RCVRY RUN programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met borstkanker en wordt vanaf medio mei nu ook in Hoofddorp aangeboden door Belinda de Ridder van de Outdoor Fitnessclub.

Je hele wereld staat op zijn kop zodra je de diagnose borstkanker krijgt. Je gaat van onderzoek naar onderzoek, bestraling, chemo, operatie, etc. Je bent moe. En dat terwijl het juist nu zo belangrijk is om je mentale en fysieke conditie zoveel mogelijk op peil te houden.

Bewegen en sport na de diagnose borstkanker heeft een positief effect op het gehele traject daarna. Of je nu voor de diagnose al wel of nog niet sportief aangelegd was. Daar is in de afgelopen tientallen jaren veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

RCVRY RUN is er om jou zo fit mogelijk door het behandeltraject heen te slepen, zodat je het hele traject kan volbrengen. Je bent bij ons even geen patiënt, maar sporter. Je werkt in de buitenlucht in een kleine groep aan je mentale en fysieke conditie en je kwaliteit van leven.

Zelfs als je eerder niet sportief was kun je meedoen. Je moet (hard)lopen natuurlijk wel een beetje leuk vinden. Onder deskundige begeleiding werk je aan je conditie en kracht, op basis van wat jouw lichaam op de trainingsdag aan kan. Trainster Belinda heeft ruime ervaring in het aanpassen van de training aan jouw vorm van de dag, ook binnen een groepstraining. Belinda is onder andere Atletiekunie gecertificeerd hardlooptrainster en runningtherapeute.

“Ik vind het steeds weer fantastisch om te zien wat samen buiten sporten kan doen voor een mens.”

Buiten trainen in het mooie Haarlemmermeerse Bos geeft een extra dimensie. Je voelt je gewoon frisser, fitter, energieker. En de vormen, kleuren en geuren van de natuur hebben een positief effect op je brein en je stemming.

Meer informatie hierover lees je op www.outdoorfitnessclub.nl/rcvryrun. Of neem vrijblijvend contact op met Belinda via email: info@outdoorfitnessclub.nl

advertentie
advertentie