Samen in beweging blijven
Samen in beweging blijven Foto PR

Sport- en informatiedag voor senioren groot succes

Lokaal Deel je nieuws

Zestigplussers genoten dinsdag 14 juni van de sport-en informatiedag die gehouden wordt op het complex van VV Uno aan de Bennebroekerweg. Er worden lezingen gegeven maar tussen de bedrijven door werd ook gesport. Initiatiefneemster is Zahava Eliasi.

Het ontbrak haar niet aan complimentjes en schouderklopjes van de ruim zestig deelnemers aan dit evenement. Er waren lezingen over gezond ouder worden en dementie en tussen de lezingen door werd gesport op de velden van VV Uno. Jongeren van VV Uno gaven enthousiast aanwijzingen aan de deelnemers en deden zelf ook lekker mee. Muziekgezelschap MeerCityProject zorgde tussen de bedrijven door voor zang en muziek. Zahava is zeker van plan om van de happening een jaarlijks terug kerend evenement te maken, dit vanuit de gedachte dat het goed is om de verbinding met elkaar te zoeken en in beweging te blijven.

Na de sport-en informatiedag van dinsdag stort zij zich nu op het Football & Culture festival Haarlemmermeer dat zaterdag 25 juni gehouden wordt, ook op het terrein van VV Uno.

advertentie