Zomermarkt Hoofddorp
Zomermarkt Hoofddorp Canva

Hoofddorp Winkelstad verwelkomt de Zomermarkt vol plezier en vermaak

22 mei 2023 om 10:44 Lokaal Deel je nieuws

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de langverwachte Zomermarkt in Hoofddorp. Op zondag 25 juni van 11:00 – 18:00 uur zal het Burgemeester van Stamplein bruisen van leven en activiteiten tijdens dit jaarlijkse evenement.

Zomermarkt op het Burgemeester Van Stam Plein

De Zomermarkt is een geliefd evenement dat bewoners uit heel Haarlemmermeer trekt. Het biedt een uitgelezen kans om te genieten van een gezellige dag vol plezier, vermaak en de ontdekking van diverse kraampjes met een breed scala aan producten.

Dit jaar zal de Zomermarkt plaatsvinden op zondag 25 juni in Hoofddorp Winkelstad. 

Grote verscheidenheid aan producten

De markt strekt zich uit over het Burgemeester van Stamplein, waar bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan kraampjes met onder andere ambachtelijke producten, mode, sieraden, kunst en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar unieke cadeaus, trendy kleding of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, de Zomermarkt heeft voor elk wat wils.

Winkelen met entertainment

Naast het winkelen biedt de Zomermarkt ook een uitgebreid programma met entertainment voor jong en oud. Er zullen een tiental optredens plaatsvinden van uiteenlopende amateur-orkesten en natuurlijk zijn er foodtrucks en kinderactiviteiten om de hele familie te vermaken. Bezoekers kunnen zich tegoed doen aan heerlijk eten en drinken bij de vele eetkraampjes en lokale restaurants die speciale gerechten aanbieden voor dit evenement.

Zomermarkt Hoofddorp is gezellig en genieten!

De Zomermarkt in Hoofddorp is een uitstekende gelegenheid om te genieten van een gezellige en levendige sfeer. Het is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd en altijd een groot succes is gebleken.

We nodigen iedereen van harte uit om de Zomermarkt in Hoofddorp te bezoeken en te genieten van een geweldige dag vol plezier, winkelen en entertainment. Noteer 25 juni alvast in jouw agenda en kom langs in het bruisende centrum van Hoofddorp voor een onvergetelijke zomerervaring.

Ed Veldman 06 55 75 09 14 evenementen@hoofddorpwinkelstad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie