Midzomernachtmarkt 2022
Midzomernachtmarkt 2022 Alexander Grautman BLITZERZ

Broedplaats BOGOTÁ te Halfweg organiseert inspirerende Zomermarkt op 4 juni 2023

23 mei 2023 om 11:59 Lokaal Deel je nieuws

Op de eerste zondag van juni is op BOGOTÁ een vol programma te bezoeken dat samengesteld is door alle kunstenaars en ondernemers die op de broedplaats hun atelier of werkruimte huren. De Zomermarkt is een moment waarop de buitenwereld kennis kan maken met de broedplaats en zich kan laten inspireren door de huurders van BOGOTÁ. De Zomermarkt is geopend op zondag 4 juni van 11:00-18:00.

Een afspiegeling van BOGOTÁ

Broedplaats BOGOTÁ brengt ondernemers, makers en kunstenaars bij elkaar en biedt haar huurders een podium met het evenementenprogramma. De markten die jaarlijks op BOGOTÁ worden georganiseerd zijn keer op keer een afspiegeling van alle werkzaamheden die dagelijks plaats vinden op de broedplaats. Het de Zomermarkt leent zich voor elke discipline. Ook dit jaar doet een grote diversiteit aan kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en andere creatieven mee.

Buiten evenement

Alle programmaonderdelen van de Zomermarkt zijn buiten. De kern van het evenement is de markt, waar kunst en (duurzame) producten verkocht worden door de makers zelf. Daarnaast wordt er livemuziek gespeeld en zijn er verschillende optredens te zien van de podiumkunstenaars. Er zijn workshops te volgen, een expositie te bekijken, er wordt een modeshow gelopen en in het foodcourt wordt genoten van zomers eten en drinken. De vele kunstenaars, artdirectors en stylisten transformeren het buitenterrein tot een zomerse, zonnige en bovenal feestelijke locatie.

De zomermarkt is de perfecte dag om de charme van BOGOTÁ te ontdekken. 

Bezoekers informatie:

Openingstijden: 4 juni 11:00-18:00

Locatie en adres: Broedplaats BOGOTÁ

Haarlemmerstraatweg 79

1165 MK Haarlem

Entree is gratis

Naar BOGOTÁ

Met de auto: Parkeren is ook gratis en kan op het terrein of in de blauwe zone langs de weg.

Met de fiets of OV: De broedplaats is ook goed te bereiken per fiets (25 min centrum Haarlem, 40 min centrum Amsterdam). Op 15 minuten loopafstand bevindt zich NS-station Halfweg-Zwanenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie