www.nowayride.nl
www.nowayride.nl NoWay Ride

Nog maar een paar weken om in te schrijven voor de NoWay Ride

1 juni 2023 om 23:21 Lokaal Deel je nieuws

Nog maar een paar weken om in te schrijven voor de NoWay Ride 

Je hebt nog maar een paar weken om in te schrijven voor de NoWay Ride, Onze Rally voor het goede doel op zaterdag 1 juli 2023.

Een jaarlijkse rally vol plezier en uitdaging, waarbij wij zoveel mogelijk geld op willen halen voor het (goede) doel van dit jaar: “een dagje pretpark voor kinderen en families die afhankelijk zijn van de Voedselbank in onze Regio”.

De rally is voor jong en oud, voor klassieke auto’s, vintage auto’s, cabrio’s, moderne sportwagens en elektrische auto’s en met als extra categorie dit jaar de motoren!

Een groot aantal eerdere en nieuwe deelnemers hebben zich inmiddels ingeschreven, maar wanneer je dat nog niet gedaan hebt, reageer dan snel, want wij hebben nog maar beperkte plek voor equipes om de rally te rijden en ons goede doel te steunen:

Meedoen kan door je in te schrijven op: https://nowayride.nl/inschrijven/

De kosten bedragen € 295,- per auto-equipe en € 195,- per motor. 

Dit is inclusief - koffie, goodie bag, lunch, rally benodigdheden, rallycheck-app, verschillende versnaperingen, borrel, lopend buffet en een feest met band en DJ.

Wil je niet meerijden, maar wel een bijdrage leveren, dan kun je mij benaderen of via de mail info@nowayride.nl 

Let op! Voor alle ingeschreven berijders is op woensdag 21 juni om 20 uur een voorlichtingsbijeenkomst gepland in het Dorpshuis aan de Snelliuslaan in Badhoevedorp. Onze rally specialist, Frans van de Vliet, zal hier uitleg geven over de techniek van de rally en de route dit jaar!  

 Kijk voor alle informatie op onze site www.nowayride.nl

We zien graag je inschrijving tegemoet.

Tot dan,

Het NoWay Ride team

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie