Succesvol MeerBusiness netwerkevent bij REGUS

17 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol organiseerde donderdag 16 februari bij Regus Tetra een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Met een presentatie van Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus, over 'het Nieuwe Werken', gevolgd door een netwerkborrel. Ruim 60 ondernemers hadden hun agenda hiervoor vrij gemaakt. "Vele businesskaartjes gingen van hand tot hand en nieuwe zakelijke contacten werden gelegd en daar doen we het allemaal voor'', aldus René Jansen, directeur van MeerBusiness.

De presentatie van Eduard Schaepman ging over het nieuwe werken. Regus heeft ruim 40 locaties in Nederland, 1100 locaties in de wereld, waar je zo kunnen binnen lopen met je laptop en kunt aanschuiven voor een werkplek en met je business door kunt gaan. Tevens is er de mogelijkheid om je relaties in die Regus vestiging uit te nodigen, vanwege de aanwezige faciliteiten als telefoon, fax, internetverbinding, secretariële ondersteuning. Maar er is ook koffie/thee, soep en frisfaciliteiten.

Regus heeft tot doel om iedere onderneming te voorzien van de best mogelijke werkplek en de ondersteunende middelen om succesvol te zijn. Zo bieden zij de oplossing voor de problemen waar ondernemers vandaag de dag tegenaan lopen. Start-ups hebben doorgaans de ideeën en de creativiteit, maar niet de werkplek of het geld om daar vorm aan te geven.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie