'Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt!'

2 april 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - "Wat doe ik waardoor ik steeds weer met hetzelfde in de knel kom? Wat wil ik werkelijk en hoe kom ik daar achter? Wat houdt mij tegen te doen wat ik echt wil en hoe kan ik dit realiseren? Wie zich deze vragen stelt, moet contact opnemen met De Essentie-Praktijk voor Kernvragen." Dat zegt Marian Huijsser die vijf jaar geleden met dit bedrijf begon. "Een mooie praktijk waarmee ik met veel plezier cliënten begeleid met deze werkgerelateerde vragen en vragen in de persoonlijke ontwikkelingssfeer."

Essentieel in haar werkwijze is, legt ze uit, de verbinding tussen hoofd en hart. "Cliënten kunnen meestal heel goed formuleren wat ze niet meer willen. Samen gaan we op zoek naar wat ze wèl willen. Het uitgangspunt moet worden 'ik doe het voortaan anders'. Die andere energie en dat goede gevoel ken je vaak al in andere situaties. Dat wil je ook kunnen ervaren wanneer het ver te zoeken lijkt. Om cliënten de verbinding te laten maken met hun ratio en hun gevoel, werk ik veel met trance: er zijn veel vormen van trance. Dagelijks beleven we meerdere trances. Voorbeeld: nu je dit artikel leest, kijk je op de klok en schrikt dat het al zo laat is: waar is de tijd gebleven? Is een vorm van trance. In mijn werk gaat het om een vorm van concentratie in jezelf gericht. Met deze manier van werken krijg je inzicht in belangrijke onbewuste drijfveren die maken dat je doet wat je doet. Eerst het inzicht, dan uitzicht, vervolgens de juiste stappen om er te komen: de verwezenlijking van jouw essentie. Zo word je de schepper van je eigen geluk''!

Marian Huijsser is gecertificeerd NLP-trainer, -coach, integratief psychotherapeut en inner child therapeut. Ze begeleidt coaching en therapie trajecten en organiseert workshops en trainingen, ook op aanvraag.

Het praktijkadres is Manenburgdreef 101 te Hoofddorp.

Voor meer informatie: www.mhdeessentie.nl, info@mhdeessentie.nl of (06) 28 83 01 63.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie