Meubelinterieur.nl levert meubelonderdelen voor bedrijf en particulier

4 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

ZWANENBURG - Zelf een meubel, kast of keuken maken of renoveren? Meubelinterieur.nl is dé webshop die professionele meubelonderdelen voor zowel bedrijf als particulier verkoopt. Een bedrijf waar maatwerk standaard is.

Een webwinkel waar de klant naast een zeer breed assortiment meubelbeslag en meubelonderdelen tegen aantrekkelijke prijzen, óók terecht kan voor deskundig advies en goede service. Dat is Meubelinterieur.nl. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door Dick Verhoeve die met 20 jaar ervaring in de meubel- en interieurbouw een gat in de markt ontdekte.

Dick: "Wat ik merkte was een steeds maar groeiende vraag van particulieren naar professionele meubelonderdelen. Veel mensen die aan een nieuwe keuken toe zijn kopen geen nieuwe, maar knappen hem op. En met verbluffend resultaat. Ze vervangen versleten onderdelen als lades, geleiders en scharnieren en met het aanbrengen van softclosing lades en greeploze deuren geven ze hun keuken gelijk een luxe uitstraling. Het probleem was dat dit materiaal voor particulieren en kleine bedrijven niet beschikbaar was. Met de komst van Meubelinterieur.nl werd dit opgelost.''

Het in Zwanenburg gevestigde bedrijf levert ook complete bouwpakketten voor het maken van keukenkasten. Het is daarin niet de enige, maar toch is er een groot verschil, weet Dick Verhoeve.

"Standaard bouwpakketten kun je overal kopen. Met een keuze uit slechts een beperkt aantal maten. Daarentegen is bij ons élke maat mogelijk. Tot op de millimeter nauwkeurig zelfs. Bij ons is maatwerk standaard. In die wetenschap is het helemaal niet ingewikkeld om zelf een keuken neer te zetten, zeker niet als je gebruik maakt van onze slimme montagehulpmiddelen. En wie er niet uit komt kan onze servicelijn bellen of gewoon even langs komen. Persoonlijk contact wordt steeds bijzonder gewaardeerd.''

Waar Meubelinterieur.nl ook mee scoort zijn de tv-liften. In huis, op de boot, in een bedrijf, dankzij dit apparaat is de televisie altijd uit het zicht opgeborgen.

Vorig jaar was Meubelinterieur.nl aanwezig op de Woonbeurs. "Ons bedrijf maakte daar grote indruk, vertelt Verhoeve. "Ook al omdat wij een assortiment van 140.000 artikelen hebben waarvan de voorraadartikelen binnen 24 uur geleverd kunnen worden, elk onderdeel bij ons per stuk verkrijgbaar is, wij de verzendkosten zo laag mogelijk houden en er bij ons geen bijkomende kosten zijn. De beoordelingen op onze overzichtelijke website liegen er niet om. Onze klanten zijn zeer tevreden.''

Meubelinterieur.nl, Venenweg 61 te Zwanenburg. Bereikbaar via info@meubelinterieur.nl. Zie tevens www.meubelinterieur.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie