Leerlingen Marcella van Altena mogen auditeren voor selectie

5 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Nadat zaterdag 2 juni al de eerste ronde is gehouden voor het onderdeel Hip-Hop, zijn er zaterdag 9 juni bij Dansschool Marcella van Altena opnieuw audities Vooropleiding en Selectie. Nu gaat het om de tweede ronde Hip-Hop en de 1e ronde Jazz.

De dansschool biedt sinds twee maanden leerlingen vanaf 7 jaar de mogelijkheid een vooropleiding te volgen om daarmee de stap naar de Selectie makkelijker te maken. Tijdens deze opleiding danst het kind 1 les in de week een Reguliere les en op zaterdag 1 les in de Vooropleiding. Een combinatie van Jazz-Showdance met Hip-Hop is mogelijk. Dan danst de leerling 2 uur Regulier en 2 uur Vooropleiding. Aan het einde van het seizoen krijgt iedere cursist een rapport met daarop het advies voor het jaar daarop. Alle cursisten uit de Vooropleiding mogen na één seizoen altijd auditeren voor de Selectie. Ook dansen zij als afsluiting mee in de theatershows in de Meerse.

In de Selectie zijn er de categorieën Jazz-Showdance en de Hip-Hop wedstrijdteams (beide 2 uur in de week) en de keuzevakken Klassiek Ballet / Duo-Solo Hip-Hop (beide 1 uur per week). Alle combinaties zijn dus mogelijk, het minimale aantal uren in de Selectie is 2 uur per categorie. In de Selectie worden de dansers medisch gekeurd door onze fysiotherapeute en alle blessurebehandelingen worden ook intern behandeld in de opleiding. Dit geldt overigens ook voor de Vooropleiding.

Voor meer informatie over deze Selectie zie www.marcellavanaltena.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie