Juryleden Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2012 aan de slag

2 oktober 2012 om 00:00 Ondernemend

SCHIPHOL-OOST - Deze week is de aanmelding gesloten voor bedrijven die willen kandideren voor de Ondernemersprijs 2012. Op vrijdag 14 december wordt voor de zesde keer de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer uitgereikt. Dit exclusieve netwerkevenement heeft plaats tijdens het MeerBusiness Kerst Gala in het Steigenberger hotel te Schiphol-Oost.

Initiatiefnemers van deze Ondernemersprijs voor Haarlemmermeer & Schiphol zijn de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, Steigenberger hotel Amsterdam Airport en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Dit jaar zijn er twee categorieën; namelijk 0 tot 5 medewerkers en meer dan 5 medewerkers.

Aan de hand van een quick-scan worden de Haarlemmermeerse bedrijven, die zich aanmelden voor deze prestigieuze Ondernemersprijs, beoordeeld vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie/visie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. De winnaars worden vrijdag 14 december tijdens het MeerBusiness KerstGala bekend gemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie