Tandprotheticus Ehrismann 40 jaar in het vak

18 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Het is een écht jubileumjaar voor Fred Ehrismann: 40 jaar in het vak, waarvan 25 jaar als gediplomeerd tandprotheticus, 30 jaar in Hoofddorp gevestigd en 35 jaar getrouwd met zijn Sylvia. Drie redenen om samen met hun dochters, schoonzoons en drie kleinkinderen eens flink de bloemetjes buiten te zetten.

"Ik hield in 1973 mijn eerste kunstgebit in handen. Sindsdien is er veel veranderd door alle technologische ontwikkelingen. Denk aan de introductie van het klikgebit op basis van kunstwortels in de kaak (implantaten - red.) zo'n tien jaar geleden. Vrijwel iedere patiënt is daar laaiend enthousiast over. Door het klikgebit kunnen ze weer goed kauwen en breeduit lachen. Een klikgebit betekent een toename van de kwaliteit van leven. Mensen vragen zich altijd af waarom ze niet eerder aan een klikgebit zijn begonnen'', vertelt Fred. "Ja, in dit vak maak je mensen gelukkig. Dat is toch prachtig?''

"Zo lang wij ons herinneren, zitten we tussen gebitten'', vervolgt Sylvia lachend. Zowel Freds vader als die van haar zaten namelijk in het vak. Dat is ook de reden dat ze elkaar hebben ontmoet. Fred werkte in militaire dienst samen met Sylvia's vader die op de kazerne in Utrecht tandtechnicus was. "Ik kwam mijn vader een keer ophalen en zag toen Fred daar aan het werk. Ik was meteen verkocht.'' In 1983 vestigden ze zich in Hoofddorp in de Blankenstraat. Na vijf jaar verhuisde de praktijk naar de Parklaan en in 1999 werd de huidige praktijklocatie aan de Jadelaan betrokken.

Iedereen die zijn eigen tanden mist of een plaatje heeft kan bij tandprotheticus Ehrismann terecht voor advies, aanmeting en onderhoud. Hij helpt mensen met vragen over kunst- of klikgebitten die bijvoorbeeld niet meer zo lekker zitten of zijn verouderd. En als u de overstap van het kunstgebit op implantaten overweegt, kan Ehrismann u adviseren en het hele traject verzorgen, van intake en proefafdrukken, naar de beetbepaling, de proefprothese, de definitieve prothese en de natuurlijk de nacontrole. "We hebben in al die jaren nog nooit zonder patiënten gezeten. Onze kwaliteit van werken zoemt zich rond, mensen blijven naar ons toekomen. Daar werken we hard voor. We zijn trots op onze patiënten en op wat we hebben bereikt in 40 jaar'', merkt Sylvia met blijdschap op.

Ehrismann Tandprothetische Praktijk voor kunstgebitten en implantaatgebitten, Jadelaan 139 in Hoofddorp, (023) 563 44 49, afehrismann@interstate.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie