To Amuse: van boterham met pindakaas tot warme 'luxe' lunch

27 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - In het Transpolis gebouw heeft To Amuse vrijdag 21 juni officieel haar deuren geopend. Per 1 mei hebben zij het restaurant aan Polarisavenue 1 overgenomen. Naast het restaurant werkt To Amuse samen met The Office Operators om alle gasten van het Transpolis Meeting Center te voorzien van de beste koffie en heerlijke lunches.

To Amuse is een samenwerkingsverband van twee top chefs, Arjen Rector en Michel Lambermon. Arjen Rector heeft zijn sporen verdiend als Chef de Cuisine bij de met een Michelin ster gekroonde Vrienden van Jacob, waar hij 8 jaar heeft gekookt. Michel Lambermon is SVH Meester-kok en heeft 12 jaar een restaurant en hotel gehad in Haarlem. Beide hebben de krachten per 1 januari 2013 gebundeld en een schitterende locatie in Haarlem geopend waar zij kooklessen, workshops, private dinners en catering verzorgen.

,,Per 1 mei 2013 hebben wij de horeca in het Transpolis gebouw overgenomen en hopen u snel te verwelkomen in het restaurant of het meeting center'', laat Arjen Rector weten. ,,Van een lekkere boterham met pindakaas of een uitsmijter tot luxe, betaalbare broodjes kunt u terecht in het buffet gedeelte van het restaurant. Voor een uitgebreide warme lunch van 1 tot en met 3 gangen kunt u terecht in de brasserie.''

Als het weer het toelaat kunnen de gasten ook plaatsnemen op het heerlijke terras voor een lunch of in een loungestoel voor een gezellige borrel na een dag vergaderen. Naast het restaurant verzorgt To Amuse voor Transpolis de catering van het vergadercentrum. Dit doen zij in samenwerking met The Office Operators. The Office Operators hebben naast het Transpolis Business & Meeting Center nog 14 vestigingen in Nederland en België.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie