Later aan 't Water viert 5-jarig bestaan

Ondernemend

Feestelijk

lustrummenu

voor vriendenprijs

BADHOEVEDORP - Bar Bistro Later aan 't Water bestaat vijf jaar en zet de drie G's waarmee het etablissement de uitstekende naam heeft opgebouwd, extra in de schijnwerpers: Gemoedelijk, Gezellig, Gastvrij. Zaterdag 1 november is de feestelijke aftrap van de jubileummaand november.

De aangename en sfeervolle ambiance van bar bistro Later aan 't Water krijgt elke eerste zaterdag van de maand een extra dimensie vanwege de levende muziek. En dat is natuurlijk komende zaterdag niet anders. Terwijl de gasten genieten van de mooie gerechten van de verrassend uitgebreide kaart, staan Robert Leroy en Roxanna Hofman borg voor een extra gezellige avond. Robert is zeker geen onbekende aan het water, Roxanna daarentegen maakt zaterdag haar debuut. De verwachting is dat het extra druk zal worden. Lekker eten en daarna een feestje bouwen. Een concept dat de afgelopen jaren ijzersterk is gebleken.

"Vijf jaar alweer. Hoe kort lijkt het nog geleden dat we voor de eerste keer open gingen", meimert Saskia Smit op de royale zitbank die, heel huiselijk, voor de open haard is geschoven. "Ik zag bijna Sara en wilde nog één keer gek doen. Voor mezelf beginnen in de horeca. Die kans kwam toen dit prachtige pand te koop kwam. Een droom kwam uit en tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze grote stap gezet heb", zegt Saskia met een dankbare lach richting dochter Gina. "Vanaf het begin is zij bij de zaak betrokken en ik durf te zeggen dat wij een prima duo vormen."

De gezellige bar, het heerlijke terras waar het in de zomer goed toeven is, het prachtige uitzicht op de Ringvaart, de overheerlijke vis - en vleesgerechten van de houtskoolgrill, het is niet verwonderlijk dat het voor menigeen later aan ´t water wordt dan de bedoeling was. Het motto van de zaak draagt er ook toe bij. ´Kom binnen als een vreemde en ga weg als een vriend´. Dat Later aan ´t Water heel veel vrienden heeft is niet alleen de verdienste van Saskia en Gina. Ook de uiterst vriendelijke medewerkers in de bediening en het vakmanschap van Randy, Melvin en Patrick die achter het fornuis staan, dragen hiertoe bij.

Gevraagd naar hét favoriete gerecht van de vrienden van Later aan ´t Water zegt Gina: "Dat is onze geweldige USA Steak van 250 gram, afkomstig van runderen uit de Rocky Mountains. We snijden en serveren het boterzachte vlees op een leistenen plank. De steak is echt ons uithangbord." Een ander uithangbord is het speciale driegangen menu dat vanwege het eerste lustrum is samengesteld en waarvoor slechts 21,50 euro hoeft te worden afgerekend. Met daarbij een keuze uit drie voor- , drie hoofd- en drie nagerechten. De aanbieding geldt voor de hele maand november. Later aan 't Water is beide kerstdagen geopend. Met ook dan live muziek en met een feestelijk kerstmenu.

Bar bistro Later aan 't Water

Nieuwemeerdijk 98

1171 NE Badhoevedorp

T: (020) 659 55 00

I: www.lateraanhetwater.nl

Foto

Saskia en Gina heffen het glas op vijf jaar Later aan ´t Water.

advertentie