Ondernemend

Hoi Ton Dijkstra,

Vorige week vrijdag zou jij contact met mij opnemen.

Ik heb een mail gestuurd en nogmaals nagebeld.

Helaas zoek je geen contact al is het een mail.

Mijn volgende vraag is of je dit volgende stuk voor mij wil plaatsen.

Zie bijlage me foto

met vriendelijke groet,

Ingrid

Wat wil je nog meer, in een Tudor droomhuis heerlijk genieten van de kookkunsten, van Ingrid Roggeveen-Barron van de KeukenBarron. Vijftien gasten, die ook regelmatig heerlijke maaltijden bestellen bij de KeukenBarron, hebben op 4 november jl deelgenomen aan de Food Party, onder het genot van 3 verschillende wijnsoorten en, ook de gelegenheid gehad, om 5 verschillende gerechten te proberen, die de KeukenBarron voor de maaltijdservice levert of die nog op het menu komen te staan.

Gezonde gerechten, vers gemaakt/zoals..... Quinoa/Sinasappel/Chioggiabietsalade, Pompoensoep, Zalmburger met Limoen, Groentewrap met gestoomde Kip en een Groentecurry met Yoghurt en Samosa vielen goed in de smaak bij de gasten. De sfeer zat er goed in en de avond werd afgesloten met een kopje koffie en de keuze om evt. nog een fles wijn te kopen, die geserveerd werden.

Er was ook een mogelijkheid om de modelwoning van het Tudorpark te bezichtigen, wat een prachtige huis. Het was voor Ingrid en Marlies ook een genot om in de mooie keuken van deze Tudorwoning te mogen koken en de gerechten voor te bereiden. Ingrid bereid de gerechten voor met veel soorten kruiden, alle worden met smaak gemaakt en is dan ook subliem. Ingrid heeft een feeling voor koken en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. In samenwerking met Ymere wil ze elke maand een Food Party organiseren.

Al met al was dit een geweldige food party avond en er staat er al weer 1 op de planning ; woensdagavond 2 december. We spraken enkele tafelgenoten, 3 vriendinnen en ze komen zeker terug. Ze zijn zelfs zo enthousiast geworden, dat ze elke week de KeukenBarron website in de gaten gaan houden, om te kijken, welke gerechten er maandag, dinsdag en donderdag besteld kunnen worden. Volgens hen, is het lekker makkelijk, flinke porties, niet koken of boodschappen doen, bijna geen afwas en binnen enkele minuten heb je een verse gezonde maaltijd op tafel, De maaltijd word gebracht of opgehaald in een mooie ovenschaal. Er hoeft nl alleen maar opgewarmd te worden. Een tafelgenote bestelde zelfs een maaltijd voor 2 personen, om 2 dagen ervan te smullen. Tevens is het ook mogelijk om maaltijden te bestellen, voor 1 of 2 personen, maar ook voor groepen.

advertentie
advertentie