1E PALEN GESLAGEN VOOR CHINA CENTER HOTEL AMSTERDAM AIRPORT IN HOOFDDORP

Ondernemend

Op vrijdag 27 november zijn de acht symbolische eerste palen geslagen voor het China Center Hotel Amsterdam Airport in Hoofddorp, een initiatief van ontwikkelaar en investeerder China Center Hotel Group. Het hotel gaat 155 kamers tellen en wordt in 2016 gerealiseerd.

Wethouder Tom Horn van Gemeente Haarlemmermeer sloeg samen met investeerders en adviseurs van China Center Hotel Group de acht eerste symbolische palen. Acht omdat het getal 8 een van de geluksgetallen is in de Chinese cultuur. Een traditionele Chinese leeuwendans sloot de officiële handeling af.

Bijzondere locatie in Hoofddorp

Het hotel verrijst in Hoofddorp, aan de zuidrand langs de Bennebroekerweg. China Center Hotel Group heeft voor deze locatie gekozen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol en het in realisatie zijnde PARK21. Het hotel richt zich niet uitsluitend maar wel nadrukkelijk op Aziatische klanten. Er komt ook een restaurant, een bar met mogelijkheden voor karaoke, een galerie met Chinese producten, speelautomatenhal en een business service center.

China Center Hotel Group

China Center Hotel Group ontwikkelt momenteel een soortgelijk hotel op Business Park Amsterdam Osdorp. De realisatie van de eerste fase daarvan is in de afbouwfase. Eerder deze week werd ook een overeenkomst gesloten met Gemeente Weert waar de ontwikkeling van een hotel is gestart. China Center Hotel Group wordt daarin ondersteund door REPC projectmanagement en consultancy.

advertentie
advertentie