Preventief beveiligen tijdens donkere dagen

Ondernemend

Baas Beveiliging & Alarm heeft de oplossing

NIEUW-VENNEP De politie waarschuwt al preventief met licht-teksten voor inbrekers, zo is te zien bij het binnenrijden van veel gemeenten. Jaarlijks zijn er namelijk erg veel inbraken in de donkere kersttijd, waar ook nog eens heel veel mensen niet thuis zijn door familiebezoek of (kerst)vakantie. Hét moment voor inbrekers om toe te slaan. We zijn dus gewaarschuwd.

"Dat inbraak steeds een piek vormt rond de feestdagen is wel duidelijk", begint Wilco Baas van Baas Beveiliging & Alarm uit Nieuw-Vennep zijn verhaal: "Het zijn donkere dagen, veel mensen zijn vaak niet thuis door familiebezoek in verband met kerst en oud- en nieuw vieringen of zijn op vakantie in deze periode, de scholen zijn immers gesloten. Ramen en deuren goed op slot, laat een licht branden tijdens afwezigheid zodat het er bewoond uitziet en voorzie je woning van een alarmsysteem voor het ultieme veilige gevoel", is zijn advies. "Een alarmsysteem wat eenvoudig te bedienen is en ook nog eens betaalbaar werkt op zich al preventief en zullen inbrekers afschrikken en buiten de deur houden".

VEILIG VAN HUIS Je zou toch gewoon veilig van huis moeten kunnen gaan tijdens de donkere (feest)dagen, zo denkt menigeen. Maar helaas: "zou moeten kunnen" is niet altijd de waarheid. Inbraak heeft een geweldige impact voor slachtoffers, die vaak trauma's overhouden aan een inbraak in je eigen woning. En, om nog maar niet te spreken over woningovervallen, vaak bij 50+ ers. Voorkomen is beter dan genezen is het motto.

AANBIEDING Aanbieding alarmsysteem met subsidie op de montagekosten. Baas Beveiliging & Alarm heeft nu een mooie aanbieding waardoor een eenvoudig te bedienen en betrouwbaar alarmsysteem nog voor de feestdagen gemonteerd kan worden. Voor € 399,00 all-in bent u beveiligd met een inbraakcentrale met telefoonkiezer en noodaccu, 2 afstandsbedieningen, 5 detectoren, sirene en raamstickers 'Beveiligd'. Voor de montagekosten kent Baas Beveiliging nu een speciale subsidie: de montage is namelijk helemaal GRATIS, indien u besteld voor 31 december dit jaar. Completer en transparanter kan het niet want er zijn ook geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan het systeem verbonden. Mochten overigens 5 detectoren niet voldoende zijn of is een of meerder S.O.S. noodknoppen wenselijk (zeer aan te bevelen voor 50+ ers): uitbreiden kan en deze kosten slechts € 25,00 per stuk. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen want wie de TV aan- en uit kan zetten kan ook dit alarmsysteem bedienen.

Voor vragen en uitleg kunt u terecht bij Baas Beveiliging via (0252) 683 774. Of kijk op www.baasbeveiliging.nl.

advertentie
advertentie