Ondernemend

Gouden start van 2016 voor Hoekstra & van Eck met Keurmerk 'Uitstekende makelaar' en nr. 1 positie in de Vastgoed Top 100 Transacties 2015

Vakblad Vastgoed publiceerde vorig jaar voor de eerste keer de Vastgoed Top 100 Transacties. Aan de Hoekstra & van Eck Groep de eer te kunnen pronken met de nummer 1 positie. De Hoekstra & van Eck Groep bestaat uit 25 makelaarskantoren bestaande bouw waaronder Hoekstra & van Eck Hoofddorp. De resultaten van de 25 makelaarskantoren samen zet de Groep op nummer 1 in de Vastgoed Top 100 Transacties. Onlangs mocht Hoekstra & van Eck Hoofddorp ook het keurmerk 'uitstekende makelaar' in ontvangst nemen.

Om het keurmerk 'uitstekende makelaar' te mogen dragen moeten makelaars minimaal 24 beoordelingen over het afgelopen jaar hebben ontvangen, beoordeeld met gemiddeld een 8 of hoger op de onafhankelijke beoordelingswebsite wieisdebestemakelaar.nl. Hoekstra & van Eck Hoofddorp heeft maar liefst 188 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3 ontvangen in 2015. Zij hecht sterk aan het oordeel van alle partijen die betrokken zijn bij het verkoopproces. Dat is dus niet alleen de verkoper, maar zijn ook de potentiële kopers. Aan alle bezichtigers wordt gevraagd de makelaars te beoordelen op een aantal punten. Op wieisdebestemakelaar.nl worden alle beoordelingen verzameld en gepubliceerd. Daarmee ontstaat een transparant beeld, iets waar Hoekstra & van Eck zich graag mee onderscheidt.

De Hoekstra & van Eck Groep claimt met de 2799 transacties met overtuiging de eerste plaats in de Top 100 Transacties van Vakblad Vastgoed. Met 1925 woningen bestaande bouw in portefeuille neemt de groep bovendien ook nog eens de tweede plek in van de Top 100 Woningvoorraad. Naast deze indrukwekkende woningvoorraad bestaande bouw heeft de groep een grote portefeuille nieuwbouw.

"De Hoekstra & van Eck Groep is van plan ook in 2016 haar keurmerk waar te maken, de koppositie in de Top 100 vast te houden en te blijven leren van het oordeel van onze klanten," aldus de beide bestuursleden Gerard de Gier en Eric Bond.

advertentie
advertentie