Ondernemend

Kassa's bloemenbezorgsitetest roept Topbloemen.nl uit tot winnaar

Als beste uit de test met een 8

NIEUW-VENNEP, 20160320 -- In het televisieprogramma Kassa (VARA) werd zaterdagavond een item getoond waarin een achttal bloemenbezorgsites werden getest. Er werden van alle aanbieders een klein en een groot boeket besteld. Rudy en Pascal - de bloemenexperts van Kassa - vertelden over de boeketten van Topbloemen: 'Er is ongelooflijk goed opgelet op de verpakking. Qua kleur heel mooi, heel lieflijk, goed gebonden.' De boeketten van Topbloemen.nl werden binnen de tijd bezorgd en in combinatie met de kwaliteit van de boeketten kwam Topbloemen.nl als beste uit de test met een 8 als cijfer.

Televisieprogramma Kassa 

Kassa is een consumentenprogramma van de VARA en wordt van eind augustus tot eind mei live uitgezonden op NPO 1 op zaterdagavond van 18.55 tot 19.25 uur. Alle uitzendingen zijn terug te zien op internet, waar ook een levendige internetcommunity te vinden is. Terugkerende onderdelen in het programma zijn onder meer de "Belbus" en de productvergelijkingen. Op 19 maart 2015 werd er tijdens de uitzending een bloemenbezorgsitetest getoond. Hierin werden 8 bloemenbezorgsites getest. De presentator onthulde met de volgende woorden winnaar Topbloemen: 'Prachtige bloemen, duidelijk verschil tussen het kleine en het grote boeket en ook nog een slimme verpakking.'

Mensen blij maken met bloemen

Oprichter van Topbloemen.nl Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met boeketten. In 1999 richtte hij het landelijke bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. Op de website kun je uit tientallen boeketten naar persoonlijke smaak kiezen. Een lokale bloemist bezorgt het boeket. Bij bestellingen vóór twee uur 's middags wordt er dezelfde dag bezorgd. Bij Thuiswinkel Waarborg Review staat Topbloemen met een 8,9 bovenaan. Het bedrijf is de vaste bloemensponsor van de tv-programma's 'All You Need Is Love' en 'Hollands Beste Bloemstylist', en van 'De Leukste Moeder Van Nederland', een radioprogramma van 100%NL. Sinds 2015 is het bedrijf marktleider op het gebied van bloemen bezorgen.

Topbloemen.nl: Bedrijf opgericht in 1999 door Edwin Van Arkel en marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Tevens de vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (tv), Hollands Beste Bloemstylist (tv) en De Leukste Moeder Van Nederland (radio, 100%NL.)

Meer informatie: https://topbloemen.nl

Bronnen:

Volledige aflevering van Kassa - http://kassa.vara.nl/media/354658

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kassa_(televisieprogramma)

Noot voor redacties:

Voor meer informatie over het persbericht:

Naam: Jennifer Delano

Emailadres: Jdelano@DelanoPR.nl

Telefoon: 06-39755493

Voor meer informatie over Topbloemen:

Naam: Edwin Van Arkel

Email: Edwin@Topbloemen.nl

Telefoon: 088-110 8000

------------------------------------------------------------

Voor de laatste versie van dit bericht in vol ornaat zie:

http://www.nieuwsbank.nl/inp/2016/03/20/J003.htm

------------------------------------------------------------

Wilt u meer relevante persberichten via Nieuwsbank ontvangen? Ga naar http://nieuwsbank.nl/nieuwfilter en gebruik wachtwoord 'start', klik op 'Filter aanvragen' en volg de instructies.

Wilt u helemaal geen berichten meer via Nieuwsbank ontvangen, meld u dan af via http://nieuwsbank.nl/afmelden.htm

Bel de Nieuwsbank helpdesk 030-2881286 of schrijf distributeur@nieuwsbank.nl voor uw vragen of klachten.

N\I\E\U\W\S\bank

interactief Nederlands persbureau

_________________________________

tel. 030-2881286 fax 030-2802114

postbus 5113, 3502 JC Utrecht NL

http://www.nieuwsbank.nl/

_________________________________

passende aandacht voor elk nieuws

advertentie
advertentie