Bedrijfswagen-actieweken bij Ardea Auto

Ondernemend

HOOFDDORP Ford-dealer Ardea Auto viert feest. Liefst vier weken viert de grootste Ford-dealer van Nederland in haar Bedrijfswagencentra '50 jaar maatwerk met de Ford Transit'. Vestigingsdirecteur Willem Roelofs licht toe: "We starten op vrijdag 17 juni en vieren dit jubileum tot en met zaterdag 16 juli. Tijdens de jubileumweken bieden wij ondernemers ongekend actievoordeel op nieuwe Ford Transit-modellen uit onze voorraad, waarbij het voordeel kan oplopen tot € 5.900,-."

De nieuwe Ford Transit range is het allerbeste dat Ford in '50 jaar Transit' heeft ontwikkeld. Schoon, zuinig, zeer divers qua uitvoeringen, uiterst compleet uitgerust en uiteraard economisch verantwoord, waarbij ontelbare maatwerkoplossingen voor zakelijke mobiliteit kunnen worden geboden. Roelofs: "Onze bedrijfswagenadviseurs zijn door Ardea Auto en Ford opgeleide specialisten en kunnen hierover uitgebreid informeren. Ondernemers die in de markt zijn voor een nieuwe bedrijfswagen zijn in onze Ford Transit Bedrijfswagencentra van harte welkom. Zij kunnen nu profiteren van ons inruilaanbod en daarmee mogelijk een aantrekkelijke boekwinst creëren. Bovendien geldt tijdens onze vier weken durende jubileumactie een aantrekkelijk financial lease rente-actietarief van 0%! Ook dat voordeel is nu te verzilveren! Dat is met de zomer in aantocht toch wel een zeer zonnig perspectief'," aldus de vestigingsdirecteur.

"Slimme ondernemers weten wanneer ze zaken moeten doen. Daarom ons advies: pak nu het voordeel en geniet van de vele extra's én van uw nieuwe Ford Transit", besluit Willem Roelofs.

advertentie
advertentie