20 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Actieweekend bij Ardea Auto:

'Rijklaar Midsummer Festival'

De grootste Ford-dealer van Nederland, Ardea Auto, pakt met de start van de zomer op een bijzondere manier uit tijdens het 'Rijklaar Midsummer Festival'. De gehele voorraad nieuwe Ford-modellen wordt tegen de allerscherpste prijzen in Nederland aangeboden. Daarbij gaat Ardea Auto zo ver, dat zelfs de kosten voor het rijklaar maken van de nieuwe auto's voor rekening worden genomen op de Fiesta Style, Focus Titanium en de C-Max Titanium

Dat betekent dat kopers nu met ongekend voordeel en zonder bijkomende kosten een splinternieuwe Ford uit de voorraad van Ardea Auto kunnen kopen en daar ook al binnen enkele dagen mee kunnen rijden! Bij de meeste modellen zit zelfs de metaallak ook bij de prijs inbegrepen!

Het actievoordeel kan fors oplopen: bij de populaire Ford Ka geldt tijdens het actieweekend van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni een festivalkorting van 1.470,-; bij de Ford Fiesta loopt het voordeel op van 2.575,- tot maar liefst 3.767,- bij aankoop van een Fiesta Style. Wie een B-Max uit de voorraad koopt, geniet van een festivalkorting van 3.220,- en wie een C-Max uit voorraad koopt, bespaart zelfs 3.514,-. De klapper tijdens het Rijklaar Midsummer Festival is de Ford Focus Titanium Wagon-uitvoering met Navigation Pack. Bij deze geweldige en zeer compleet uitgeruste Focus bedraagt de festivalkorting maar liefst 4.817,-.

Tijdens het actieweekend geldt een actie-rentetarief van slechts 0,9% bij Ford Options. Bovendien profiteren kopers 4 dagen lang van extra hoge inruilprijzen! Er is zelfs een extra koopzondag (op 26 juni van 11.00 tot 17.00 uur) om de geïnteresseerden ruimschoots de gelegenheid te geven om alle aanbiedingen te komen bekijken.

Wie zich vooraf goed wil oriënteren kan op www.ardeaauto.nl alle informatie vinden over de actiemodellen, de 17 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland en de openingstijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie