Veel inbraken Haarlemmermeer

20 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Inbrekers gaan niet op vakantie

NIEUW-VENNEP Een belangrijke inbraakperiode is de zomerperiode. De dagen zijn langer, de temperatuur stijgt en dus gaan de ramen weer open. Vakanties en weekendje weg komen er weer aan en dus ligt het gevaar van inbraak op de loer. En inbrekers weten dat er juist in deze periode eenvoudig in te breken is. We zijn gewaarschuwd want in de eerste vijf maanden van 2016 was in de gemeente Haarlemmermeer het aantal inbraken en pogingen daartoe 176, volgens nieuwssite Drimble.

"Een flink aantal inbraken en pogingen daartoe", vertelt Mark van Baas Beveiliging & Alarm. "Want inbraak heeft enorme gevolgen, blijkt steeds weer bij de slachtoffers van deze 'High Impact Crime', zoals het bij politie en justitie heet. En de zomer is echt wel een piek. Tijd om daar iets aan te doen want een inbraak in je woning is natuurlijk geen pretje. Wie wil er nou dat er ongewenste gasten tussen je spullen neuzen, op zoek naar goud, geld en computers of tablets". Beveiligen geeft een veilig gevoel en bij Baas Beveiliging & Alarm kan dat nu al voor een zeer aantrekkelijke prijs: € 399,00 all-in voor een compleet draadloos alarmsysteem. Inbrekers gaan niet op vakantie en zorg dusdat u de volgende niet bent. Preventief beveiligen is het motto."

Baas Beveiliging & Alarm uit Nieuw Vennep biedt een eenvoudig te bedienen en betrouwbaar draadloos inbraak alarmsysteem wat helemaal compleet geleverd wordt. Alarmcentrale met telefoonkiezer (geen abonnementskosten), sirene, vijf detectoren en twee afstandsbedieningen. Mochten vijf detectie niet voldoende zijn: voor € 25,00 per detector is het systeem uit te breiden. Het systeem wordt afgeleverd met Tips PolitieKeurmerk en preventieve raamstickers 'beveiligd'. "Er zijn geen dure meldkamerkosten nodig bij dit systeem".

Speciaal voor 50+ : inbraak- en S.O.S. noodalarm door vele inbraken en woningovervallen

Gezien de vele inbraken en woningovervallen bij 50+ ers schaffen steeds meer ouderen een inbraak/S.O.S.-noodalarm aan. Dit alarmsysteem is een inbraak alarmsysteem en zal inbrekers buiten de deur laten. Bovendien is het in geval van nood ook een noodalarm voor directe hulp. "Mocht er sprake zijn van een ongewenste situatie dan is een simpele druk op de knop voldoende om het alarmsysteem een geprogrammeerd nummer te laten bellen voor hulp. Ook een instelbare sirene zal te horen zijn, indien gewenst. Niet alleen voor inbraak en vandalisme, ook voor bijvoorbeeld ziek of onwel worden op bed is dit systeem dé uitkomst en kan het direct hulp bieden".

Het Nieuw-Vennepse merkt dat steeds meer ouderen een inbraak- / S.O.S.-noodalarm aanschaffen: "Inbraak en woningoverval komen vaak voor bij ouderen omdat ze kwetsbaar en soms alleen zijn, vaak toch wat kontant geld in huis hebben en nog goed van vertrouwen zijn als er iemand voor de deur staat", stelt hij op basis van zijn ervaring. "Het zijn enorme trauma's voor mensen die een inbraak of woningoverval overkwamen en niet voor te stellen wat het met je doet. Voorkomen is echt beter dan genezen en jezelf beveiligen is een prima zaak welke uitstekend meehelpt aan het voorkomen van inbraak en woningoverval… Begin nu dus met beveiligen tegen een betaalbare prijs", is zijn advies. "Het complete 50+ inbraak- en S.O.S. noodalarm kost € 449,00 all-in en is inclusief drie S.O.S. noodknoppen in de woning, naast het complete inbraakalarm". "En er zijn geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan verbonden".

Gratis montage

Momenteel is er nu een tijdelijke zomeractie waarbij de professionele montage van dit alarmsysteem nu helemaal gratis is ! Dat is een voordeel van minimaal € 99,00. De actie loopt tot en met 30 juni a.s. en de lever- en montagetijd is meestal niet meer dan 5 werkdagen. Informatie over dit alarmsysteem is verkrijgbaar: 0252 683 774 of via de website: www.baasbeveiliging.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie