OccaZions: gebruikte auto's zonder zorgen

27 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Autobedrijf Wiersema & van Wouwe

HOOFDDORP De zomer staat voor de deur. Het ideale moment om uw auto in te ruilen voor een jonger exemplaar waarmee u op vakantie kunt. Het maakt niet uit of de bestemming in Nederland of verder in Europa ligt: de auto moet u er zonder problemen brengen. Een betrouwbare auto dus, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Met een gebruikte auto van OccaZions weet u zeker dat u zonder zorgen en met een betrouwbare auto op pad gaat. Deze occasions met een Z staan voor Zorgeloos rijplezier. Daarom krijgen alleen de allerbeste tweedehands auto's de titel OccaZion; het eigen label voor jong gebruikte auto's van Autobedrijf Wiersema & van Wouwe.

Autobedrijf Wiersema & van Wouwe staat bekend om de auto's van Mitsubishi, maar verkoopt gebruikte auto's van alle Aziatische merken. Dit maakt de OccaZions 100% betrouwbaar. Onderzoek van de Consumentenbond wijst namelijk uit dat auto's van Japanse en Koreaanse merken het meest betrouwbaar zijn. Dit wordt ook door Brits onderzoek bevestigd: in de top tien van meest betrouwbare auto's worden de plaatsen één tot en met zes bezet door Japanse merken.

Naast het feit dat OccaZions alleen auto's aanbiedt van de meest betrouwbare merken, worden de auto's ook voor aflevering volledig gecontroleerd. Alle auto's worden voorzien van nieuwe APK en een uitgebreide onderhoudsbeurt. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Alles wordt in het werk gesteld om de auto in topconditie af te leveren en de klant zorgeloze kilometers te laten rijden.

Na aflevering van de OccaZion stopt de service van Autobedrijf Wiersema & van Wouwe niet. Elke gebruikte auto wordt afgeleverd met minimaal zes maanden garantie en een jaar lang mobiliteitsservice. Een los wegenwachtabonnement is dus niet meer nodig, zodat u geld over houdt voor bijvoorbeeld uw vakantie. Bent u terug van vakantie en is uw auto vies? Een OccaZion mag u het hele jaar door gratis wassen.

Het actuele aanbod OccaZions vindt u op www.occazions.nl of loop eens binnen bij Autobedrijf Wiersema & van Wouwe aan de Jadelaan 157 in Hoofddorp.

Om het OccaZion-label te promoten heeft Autobedrijf Wiersema & van Wouwe de hele zomer een winactie. Ziet u de speciaal bestickerde OccaZion Space Star staan? Maak een selfie met deze auto en deel deze op de Facebookpagina van Autobedrijf Wiersema & van Wouwe. Onder alle inzendingen wordt een volledige autopoetsbeurt verloot.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie