Nieuw-Vennepse Topbloemen onderdeel van nieuwe manier van shoppen

Ondernemend

Vanaf vandaag is een nieuwe shopping-app beschikbaar die zich specifiek richt op consumenten die gemak zoeken, vaak al met PayPal-toegang. Via de Klooker shopping app kunnen consumenten shoppen bij vele webwinkels, en bestellen met 1 klik. Door de mogelijkheid om zelf bestelherinneringen te zetten, worden ze herinnerd om favoriete producten op tijd bij te bestellen. Deze nieuwe manier van shoppen zit daarmee tussen regulier shoppen en abonnementen in. De aangesloten webwinkels zijn geselecteerd op hun aanbod van kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs. Oprichter Dennis Kamst vertelt welke retailers zich eraan hebben verbonden: 'Bijvoorbeeld Topbloemen.nl, DeOnlineDrogist, Vitaminstore, DierenwinkelXL, Villavino en Inktweb.nl.' In de komende weken worden meer webwinkels aangesloten. Deze shops hebben op de producten die ze aanbieden exclusiviteit, komen in een 'shopping-ecosysteem' en krijgen klanten van elkaars webwinkels. Dit wordt actief gestimuleerd door Klooker.

Direct en sneller shoppen

De site en app zijn bedoeld voor consumenten die houden van direct en snel shoppen. Veel webshops werken met registratiemethodes, inloggen, wachtwoorden onthouden, geworstel door vele schermen, lange bestel- en betaalprocedures en op het einde van het bestelproces mogelijk onverwachte bezorgkosten. Uit onderzoek blijkt dat consumenten door zulke stappen in bijna 70 procent van de gevallen hun winkelmandje op laptops en desktopcomputers verlaten. Op mobiele devices loopt dit op tot zelfs 95 procent. Consumenten maken hiermee duidelijk dat ze deze stappen niet willen in het bestelproces. Dennis Kamst: "Klooker neemt voor consumenten het gedoe weg bij het online shoppen. En met haar extra services ontzorgt zij de consument. We zeggen ook wel een beetje provocerend 'wie lui is moet slim zijn'. Klooker dus!"

Klooker - brengt vanaf juni 2016 een nieuwe manier van shoppen online, waarbij consumenten vanuit meerdere webwinkels in één app hun producten met 1 klik kunnen bestellen. Onderscheidend is ook de mogelijkheid tot het aanmaken van bestelherinneringen.

Meer informatie: http://www.klooker.nl

advertentie
advertentie