Meer bekend over Line-up Meerlive

5 juli 2016 om 00:00 Ondernemend

Wederom grote namen op gratis muziekfestival

Jakob Dekker

HOOFDDORP Tijdens de gezellige en drukbezochte zomerborrel voor de sponsors van Meerlive 2016 bij Hotel De Beurs onthulden Raad van Advies (RvA) voorzitter Peter Shevtzoff en Martin Langeveld het nodige nieuws over het komende editie. Deze staat gepland van 1 tot en met 4 september aanstaande in het hart van Hoofddorp.

"Direct na de vorige editie startten de voorbereidingen voor 2016", opende Shevtzoff zijn verhaal. "De editie van 2015 was op alle fronten een doorslaand succes en daarmee lag de lat voor het komende evenement bijzonder hoog. Toch denk ik dat wij iedereen weer iets moois kunnen aanbieden. Niet iedereen realiseert zich overigens hoeveel tijd en werk de leden van de RvA besteden aan de totale organisatie. Wij zijn dan ook superblij met de uitbreiding in de persoon van Mariët Zöllner."

Zij is in de luchtvracht werkzaam op Schiphol en als sponsor al langer betrokken bij Meerlive. Samen met haar is de totale Raad van Advies momenteel volop in gesprek met bestaande en potentiële sponsors. Bedrijven die hun steentje willen bijdragen aan het gratis toegankelijk houden van ons vierdaagse muziekfeest.

"Zeker door de grote artiestennamen op het Meerlive-affiche kunnen wij die sponsors en hun gasten in het speciale VIP-gedeelte ook een onvergetelijke avond of middag aanbieden. In het prachtig aangeklede VIP-gedeelte verzorgen vier Haarlemmermeerse horecabedrijven op ieder van de dagen de smakelijkheden voor de gasten. Op donderdag is dat Joseph/Josephine, vrijdag staat Brandt in de Keuken, l'Hirondelle neemt de zaterdag voor zijn rekening en op zondag verzorgt Multi Catering alles."

LINE-UP "In het kader van ons MVO-beleid zijn wij vorig jaar begonnen met een Talentenjacht voor leerlingen van middelbare scholen uit Haarlemmermeer", gaat Shevthoff verder. "Na de eerste succesvolle voorronde in Duycker zijn er nu nog negen kandidaten over, die op de zondag van Meerlive een optreden mogen verzorgen. Daaruit wordt de winnaar gekozen en die krijgt net voor het optreden van Wolter Kroes het podium om het winnende nummer te vertolken. Echt iets om naar uit te kijken, want tijdens de voorronden waren wij getroffen door het hoge niveau van de optredens."

Ander nieuws betreft de Meerlive 2016 website van Designs marketing and communications. Daar is ook meer te vinden over 'Vrienden van Meerlive'. Bedoeld voor mensen en kleine bedrijven die niet zozeer als sponsor willen of kunnen optreden, maar wel een bijdrage willen leveren aan het in stand houden van Meerlive. "Voor die groep hebben we nu een leuk arrangement voor een prijs van 100 euro. En dan is er uiteraard nieuws over de Line-up. Ook nu is er iedere avond een ander thema. In willekeurige volgorde hebben we nu jeWelste, dat is de (cover)band die Guus Meewis tijdens zijn stadionoptredens begeleid, verder het uitgestelde concert van Roel van Velzen, O'G3ne, Tof! Partyband al 17 jaar de huisband, Re-Play in de oude bezetting (zoals die ooit tijdens de Oranje driedaagse - voorloper van Meerlive hebben opgetreden)."

Andere namen zijn: Xander de Buisonjé, Lange Frans, HeavyLight, Popgunn en meer. De Amsterdamse middag op zondag wordt afgesloten met een liveoptreden van Wolter Kroes met band en tussendoor treden tien artiesten op die door Armand Fuchs zijn geregeld. Zo zullen Mario Mulder, Mark Meijer, Ramon Sandbergen, Saskia Soulful, Armand zelf uiteraard en Dennis van Veen, Robert Leroy en nog meer hun opwachting maken. Check voor het laatste nieuws altijd de site van Meerlive 2016 en de daaraan gekoppelde social media kanalen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie