DE BOER ADVIES & NOTARIAAT ZET DEUREN WAGENWIJD OPEN

11 juli 2016 om 00:00 Ondernemend

Notariskantoor De Boer wordt De Boer Advies & Notariaat. Eerst advies, dan notariaat. In die volgorde. Want notaris Pieter de Boer wil dat iedereen die een vraag heeft over familiezaken, vastgelopen onderhandelingen, zijn onderneming of over de aankoop van grond of een woning, eerst gewoon binnen kan lopen om antwoord te krijgen. Om dit te onderstrepen, lanceerde De Boer Advies & Notariaat afgelopen donderdag 7 juli tijdens een feestelijke borrel in de Jopenkerk Hoofddorp een nieuw logo én een nieuwe website.

Notariskantoor De Boer verandert van naam én van uitstraling omdat het kantoor zich wil onderscheiden van het beeld dat veel mensen hebben van het notariaat: stoffig en ver bij je vandaan. De Boer Advies & Notariaat doet dat heel anders: laagdrempeligheid en betrokkenheid, dát is waar het om draait.

Notaris Pieter de Boer benadrukt dat zijn kantoor echt anders werkt: "Een notaris doet zoveel meer dan alleen aktes opmaken. Wij besteden veel tijd aan het adviseren van mensen om tot de beste beslissing te komen, voor hun zaak of privé. En we treden op als onafhankelijk bemiddelaar bij conflicten. Kortom, we zijn er voor iedereen die zijn zaken goed wil regelen. Of het nou gaat om een testament, de aankoop van een huis, de start van een onderneming of een echtscheiding. Vaak begint dat met een korte vraag. Blijf daar niet mee rondlopen, maar kom langs of maak gebruik van de IziChat-tool op de website (nieuw in de regio) en leg de kwestie aan ons voor. De deur staat bij ons altijd open."

De Boer Advies & Notariaat

Kruisweg 1025 - 1029

Hoofddorp

Tel: 023-5543789

www.deboernotaris.nl

www.facebook.com/deboernotaris

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie