mooie avond bij TVH
mooie avond bij TVH mevr. Kiemeney

groots succes voor het hyde park open & nrt 2020 @ tvhoofddorp

21 augustus 2020 om 11:47 Overig Deel je nieuws

Van 8 t/m 16 augustus werd het Hyde Park Open & NRT @ TVHoofddorp gespeeld bij Tennis Vereniging Hoofddorp. Met 714 deelnemers waaronder een aantal landelijke top 20 spelers, was dit toernooi een groot succes.
In 50 onderdelen werd er gespeeld om de titel, op de finaledag werd er gestreden om de ereplaatsen. Bij de heren ging de titel uiteindelijk naar Deney Wasserman die in een spannende partij Sander Jong in 3 sets wist te verslaan. Bij de dames won Cindy Burger de titel. Zij won de finale van Lexie Stevens.

De hele week was het gezellig druk op het tennispark. Dickie's Sportsbar zorgde ervoor dat het terras coronaproof was en met de team van Mood4 werden heerlijke BBQ gerechten en drankjes geserveerd.
Na de eerste dagen werd het terras aangepast omdat het op sommige momenten toch wel erg druk werd op het park. Gelukkig was er ruimte genoeg zodat de toeschouwers op voldoende afstand van elkaar konden genieten van mooie tenniswedstrijden. 

De organisatie hoopt volgend jaar wederom een *** NRT bij de heren en een ** NRT bij de dames te kunnen organiseren. Met daarnaast het open toernooi voor alle niveaus, lekker weer en de gezellige entourage staat het Hyde Park Open & NRT definitief op de kaart.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie