Het Molenaarshuisje bij het Fort in Hoofddorp
Het Molenaarshuisje bij het Fort in Hoofddorp KEES VAN DER VEER

Molenaarshuisje mooiste kersthuis van Haarlemmermeer? Bekijk de foto’s

24 november 2020 om 08:29 Overig

HOOFDDORP Is dit het mooiste kersthuis van Haarlemmermeer? Daarover verschillen de meningen. Maar fraai is het wel, net als andere kersthuizen in de gemeente. Dit jaar hebben we er meer zin in dan ooit. Daarom houden wij de wedstrijd wat het mooiste kersthuis van Haarlemmermeer is. 

Op de foto’s: Het Molenaarshuisje bij het Fort in Hoofddorp; 2. Bianca van Dijk maakte deze foto in Overbos, vlak bij het winkelcentrum: Op een vrij kleurloze plek zoveel leuks van je huis maken en plezier aan anderen bieden, vind ik een prestatie! 3. ‘In Floriande op eiland 3: simpel maar daarom juist heel stijlvol,‘, vindt Raymond de Klerk. 4. Nieuw-Vennep. 5. De bewoners aan de Kinheim in Zwanenburg zorgen dat er elke avond iets magisch gebeurt in hun buurt; 

.

[Ook een mooi kersthuis gezien? Maak een foto en mail die naar hcredactie@bdu.nl. Onder de mooiste inzenders verloten we een mooie kerstprijs.

Bianca van Dijk maakte deze foto in Overbos, vlak bij het winkelcentrum: Op een vrij kleurloze plek zoveel leuks van je huis maken en plezier aan anderen bieden, vind ik een prestatie!
‘In Floriande op eiland 3: simpel maar daarom juist heel stijlvol,‘, vindt Raymond de Klerk.
Afbeelding
De bewoners aan de Kinheim in Zwanenburg zorgen dat er elke avond iets magisch gebeurt in hun buurt.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie