Afbeelding
B.J.A. Treuren

Zilver voor RDGA bij Nederlands Kampioenschap groepen Ritmische Gymnastiek Eredivisie

Overig Deel je nieuws

Afgelopen zondag hebben de gymnastes van Rhythmic Dreams Gymnastics Academy goede resultaten behaald tijdens het Nederlandse Kampioenschap Groepen. 

Voor het eerst sinds 2019 werd weer een NK weekend gehouden. De gymnastes en coaches hebben lang naar dit weekend toegewerkt en zijn heel blij dat het NK weekend weer kon plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. 

Als laatste onderdeel van het NK ritmisch gymnastiek in Ahoy stonden de groepsoefeningen op het programma. De seniorengroep van RDG Academy met de gymnastes: Dana van Beem, Yun Li Zwetsloot, Lisa Donkervliet, Lyvana Garrelt en Valeria Baars, lieten een mooie oefening met keuzemateriaal hoepel zien. Deze prachtige oefening werd beloond met een zilveren medaille.

Ook bij de benjamins groepen is RDG Academy vertegenwoordigd. Aleksandra Wodecka, Sofia Pipera en Kaitlene Aranas hebben een swingende oefening laten zien aan de jury. Met deze oefening hebben zij een 7e plaats behaald. 

Zo is er een einde gekomen aan een succesvol en sportief seizoen.  Ben je op zoek naar een leuke sierlijke sport? Dan is Ritmische Gymnastiek echt iets voor jou. Meer informatie kunt je vinden op www.rdgacademy.club 

advertentie
advertentie