Afbeelding

Alles wordt duurder: “Als de prijzen blijven stijgen, komen veel mensen niet meer rond”

Overig Deel je nieuws

Stichting Prakkie Hoofddorp HELPT !

Boodschappen, benzine, gas, elektriciteit. Alles wordt duurder en daardoor komen meer gezinnen in geldproblemen, ook in de Haarlemmermeer. We zien dat steeds meer mensen die net boven de armoedegrens leven financieel in de knel komen. Zij ondervinden steeds meer problemen door de stijgende kosten van levensonderhoud zoals boodschappen. Toch is het belangrijk om dagelijks een maaltijd op tafel te kunnen zetten. 

‘Schaamte is bij ons niet nodig, tenslotte zijn wij er om te helpen’ 

Daarom helpt Stichting Prakkie Hoofddorp mensen uit de gehele Haarlemmermeer die met deze geldproblemen te maken hebben. En net niet aan aanmerking komen voor andere hulpinstanties en dus tussen wal en schip vallen. ‘Helaas zien wij dat er nog veel schaamte is, waardoor mensen zich niet aan durven te melden;, zegt Miranda  de oprichtster van Stichting Prakkie Hoofddorp. ‘Dat is jammer want tenslotte zijn wij ervoor om deze mensen te helpen’.

Dankzij deze hulp die wij bieden, zijn er al meerdere mensen uit de financiële zorgen gekomen. Waardoor ze het zelf weer redden.

Dit geeft ruimte om andere mensen onze hulp aan te kunnen bieden die het ook erg hard nodig hebben. 

Denkt U ook onze hulp nodig te hebben? Meld U zich vandaag dan nog aan via onze website. (onder het kopje “Aanmelden”) of lees eerst:  https://www.prakkiehoofddorp.nl/voor-wie/  

advertentie
advertentie