Afbeelding
Alpha Business Nederland

Ondernemers en managers op zoek naar zingeving gezocht voor eerste Alpha Business in Haarlemmermeer

Overig Deel je nieuws

Op 8 september 2022 start de eerste Alpha Business voor Haarlemmermeer en omstreken. Op de startavond bij TC De Kikkers te Nieuw-Vennep zijn geïnteresseerde ondernemers en managers die zoeken naar zingeving van harte welkom.

De juiste antwoorden vinden

De bijeenkomsten zijn een kans om met andere zakenmensen te praten over de grotere dingen in het leven en te onderzoeken of het christelijke geloof daarin antwoorden kan geven. De Alpha Business is een laagdrempelige kennismakingscursus over het christelijk geloof.

Een van de initiatiefnemers, ondernemer Jennifer Delano vertelt: “Na het volgen van de Alpha Business in een andere regio kreeg ik al snel de wens deze voor mijn eigen gemeente mogelijk te maken.” Business consultant René Enthoven vult aan: “Heerlijk om met ondernemende mensen verder te kijken dan shareholders value of winstoptimalisatie; tijdens de Alpha Business word je uitgenodigd heel eerlijk te kijken naar jezelf en je omgeving. God wil ondernemers inzetten om de wereld beter te maken.”

Thema’s tijdens bijeenkomsten

In Alpha Business komen verschillende thema’s aan de orde die te maken hebben met het christelijk geloof. Denk aan onderwerpen als: ‘’Is er meer?’’, ‘’Hoe leidt God ons?’’, ’’Wie is Jezus?’’, ‘’Bidden: waarom en hoe?’’, ‘’Hoe ga ik om met ziekte, lijden en kwaad?’’ En andere thema’s rondom het christelijk geloof. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen uit het bedrijfsleven.


Alpha Business Haarlemmermeer

Alpha Business wordt één keer per week gehouden. De bijeenkomsten beginnen met een ontspannen ontmoeting bij een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een inleiding op het thema. Aansluitend is er gelegenheid om, in kleine groepen, met ervaren gespreksleiders op dit thema in te gaan, van gedachten te wisselen en vragen te stellen. Het is mogelijk om de eerste keer geheel vrijblijvend te kijken of deze cursus iets voor je is. De eerste keer is 8 september 2022 om 19.00 bij De Kikkers. Eten en drinken worden tegen kostprijs doorbelast, de rest is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden via een mail naar JDelano@PRGoeroes.nl.

advertentie
advertentie