Wethouder Charif El Idrissi bezoekt talenschool Talenmeester
Wethouder Charif El Idrissi bezoekt talenschool Talenmeester Edwin Gerritsen

Jubileumfeest Talenmeester goed bezocht

6 september 2022 om 10:51 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 3 september vierde talenschool Talenmeester haar 10-jarig bestaan. Ruim honderd bezoekers kwamen een kijkje nemen in de talenschool, die enkele maanden geleden verhuisde naar een grote bedrijfsruimte aan de Bijlmermeerstraat in Hoofddorp Noord. Ruim 80 personen namen deel aan een van de vele proeflessen Spaans, Italiaans, Frans en Engels. Ook wethouder Charif El Idrissi was aanwezig en bood namens de gemeente Haarlemmermeer een boeket bloemen aan, voordat hij aanschoof bij een proefles Italiaans. De vele gasten werden onthaald met een drankje en hapjes en voor alle bezoekers waren er leuke cadeaus beschikbaar zoals leesboekjes en tijdschriften.

De talenschool, die 10 jaar geleden met 1 docent van start ging aan de keukentafel thuis, beschikt sinds mei van dit jaar over 4 leslokalen, een uitgebreide bibliotheek en 5 taaldocenten. De bijzondere werkwijze (geen grammaticaboeken, maar wel natuurlijke en begrijpelijke communicatie vanaf les 1 met leuke verhalen) trekt cursisten uit heel Haarlemmermeer en daarbuiten. 

Met dit jubileum gaat het nieuwe seizoen van Talenmeester bijna van start. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de cursussen die in september van start gaan. Het volledige lesrooster is te vinden op www.talenmeester.nl/nl/lesrooster

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie