Het Trio van Toen Plus
Het Trio van Toen Plus Onbekend

Zondagmiddagpodium presenteert Trio van Toen Plus in Dorpshuis Badhoevedorp

Overig Deel je nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 2 oktober om 14.00 uur het Trio van Toen Plus met een ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver in Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35 te Badhoevedorp.

Het Trio van Toen is opgericht door zangeres Monique van de Keer, met als doel de mensen in Nederland blij te maken met muziek uit de jaren 40, 50 en 60. Prachtige, herkenbare, maar soms ook vergeten Nederlandstalige liedjes.

In ‘Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver’ worden drie legendarische artiesten geëerd die veel mooie muziek achter hebben gelaten. Denk aan: ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’ en ‘Als op Capri’. De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en de muzikanten, die een jazzachtergrond hebben, laten veel nummers de pan uit swingen. Een swingend, afwisselend en luchtig programma dus, waarbij de artiesten de liedjes met leuke anekdotes en veel humor aan elkaar verbinden. Heeft u zin om mee te zingen? Ga dan gerust uw gang!

Het Trio van Toen bestaat uit Monique van de Keer zang, Pieter van Santen op piano en Thomas Kwakernaat op contrabas. Maar Thomas en Pieter zijn multi-instrumentalisten en bespelen ook de saxofoon, de gitaar en de ukelele. De Plus bij Het Trio van Toen is voor Michael van Praag, inderdaad de neef van Max van Praag. Hij speelt niet alleen fantastisch drums, maar verklapt en passant ook wat familiegeheimen. 

Kaartverkoop & toegang

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. 

advertentie
advertentie