Afbeelding
Regenboogfestival Haarlemmermeer

Het Regenboogfestival Haarlemmermeer, ben jij erbij?

Overig Deel je nieuws

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn? Dat je geaccepteerd wordt zoals je bent? Thuis, op straat, school, je werk en bij de sportclub? Kom dan zaterdag 15 oktober naar het eerste Regenboogfestival Haarlemmermeer.

15:00-16:00 uur Pride Walk en vlaggenparade. 

Loop mee met de Pride Walk en laat zien waar je voor staat! We verzamelen vanaf 14:45 uur bij Het Oude Raadhuis en lopen via het Regenboogvlak naar Het Cultuurgebouw. Deelnemers van de Pride Walk maken kans op geweldige prijzen. Wil je deelnemen? Schrijf je dan in via haarlemmermmeer@teamsportservice.nl

16:00-16:30 uur | passage Optreden Obesia Grandé

De enige echte drag queen van Haarlemmermeer zal het Regenboogfestival in Het Cultuurgebouw openen met een spetterend optreden! Ook worden dan de winnaars van de prijzen bekend gemaakt. Dit wil je niet missen!

16:00 – 18:00 uur | passage Regenboog infomarkt

Met o.a. de MENES photobooth: maak van jezelf en je vrienden een te gekke foto met props zoals hoedjes, brillen, pruiken, tekstballonnen. Speel mee met het rad van Fortuin van MeerWaarde, zij staat klaar voor tips en al je vragen. De MENES Regenboog ideeën muur, hier kan je al je ideeën, behoeftes en tips kwijt. Laat je stem horen en wij gaan er mee aan de slag! Er zijn spoken word optredens en DJ Mr. Happyman zorgt voor een muzikale omlijsting met fijne muziek.

16:00-17:30 uur | passage, Pier K Chill-out Sessie 

ON THE SPOT LIVEChill-outs zijn bijeenkomsten georganiseerd voor en door jongeren, waarbij ze met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen die ze belangrijk vinden. Deze keer een samenwerking met de jongerenwerk podcast ‘On The Spot ’. Een live opname van jongeren, experts en ervaringsdeskundigen over thema’s Coming Out, Pride en de al dan niet acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap.

16:30-19:00 uur | Duyckercafé Praatcafé met Talkshow

Tijdens deze middag trappen we af met een leuke pubquiz en snijden daarna wat serieuzere thema’s aan tijdens de Talkshow met als thema: Voelt de regenbooggemeenschap zich veilig in Haarlemmermeer? Gasten die hierbij aanschuiven zijn politie, COC, Bureau Discriminatiezaken, jongeren. Het wordt vooral gezellig en een plek om andere mensen te ontmoeten.

20:00 uur | DuyckerPromis3 (live set) en DJ m3w (DJ set)

Als afsluiter van het Regenboogfestival speelt Promis3 in Duycker. Het repertoire van dit cyber-pop duo wordt gevormd door game soundtracks, anime, 00’s trance, dubstep, europop en meer.

Iedereen is welkom!

advertentie
advertentie