De Spotcasters
De Spotcasters Birgit Cramer van den Bogaart

Viking neemt filmpje op voor YouTube kanaal “in Hoofddorp Winkelstad is het altijd gezellig”

Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag liep er een heuse Viking door de winkelstraten van Hoofddorp Winkelstad. Acteur Mike Meeuws trok voor deze gelegenheid zijn Viking pak aan, bijgestaan door collega acteur Nico Milutki, een cameraman, fotografe en een geluidsman. 

De groep die het Youtube kanaal De Spotcasters begin volgend jaar gaat lanceren, gaan een aantal steden af om de atmosfeer, de geschiedenis en de gebouwen te voelen. Bezoekers van Hoofddorp Winkelstad werden gevraagd wat zij wisten van Hoofddorp. Wat opviel was dat er veel bezoekers van buiten Hoofddorp komen shoppen en dat er veel mensen zijn die trots zijn op hun stad. Want volgens De Spotcasters is Hoofddorp een stad, zelfs met stadsrechten. 

De Viking trok veel bekijks en heeft heel veel leuke gesprekken gehad. De gesprekken en het filmpje op Youtube kunnen we rond medio januari verwachten. Wat in ieder geval duidelijk was, is dat Hoofddorp Winkelstad erg gezellig, gastvrij en goed toegankelijk is en er ook nog eens best veel historie is voor een redelijk nieuwe stad.

advertentie
advertentie